11 znakova da vas partner stvarno razume

 1. Zna kada je potrebno da bude uz vas, a kada da vas ostavi na miru.Postoje trenuci kada vam je potrebno da bude blizu, a postoje i trenuci kada vam jednostavno treba da vas ostavi na miru kako biste imali malo prostora. Bitno je da proceni situaciju i uvidi razliku.
 2. Uvek zna kako da vas razveseli. Zna kada da ispriča užasan, ali smešan vic koji će da vas nasmeje ili kada vam je potrebno ohrabrenje… ili smo – Big mek.
 1. Ne ljuti se kada ga kritikujete, jer razume šta želite da kažete. Možete reći nešto ružno, a da ne pretvorite razgovor u svađu. Isto važi i za njega. Među vama vlada međusobno poštovanje i razumevanje kada dođe vreme da nešto iskreno kažete o stvarima koje vas muče.
 1. Ne pokušava da vas promeni. Voli vas zbog vas i razume da vas i najčudnije navike čine da budete upravo kakve ste sada – savršene. Ako vam treba slika tih burgera za Instagram, okej, zna da to što čeka 6 minuta kako biste vi uboli savršen ugao pokazuje svoju ljubav. Naravno, možda će vas sledeći put zamoliti da ga upozorite kada bude neki novi foto sešn da pre toga pojede nešto za užinu.
 1. Sluša kada vam je potreban neko ko će samo da sluša.  Zna kada da ućuti i da vas sluša kako se žalite na posao ili kako ne možete priuštiti sebi još jednu svadbu ove godine. Ponekad vam nisu potrebne reči ohrabrenja i on to zna. Ne mora da popravi sve na ovom svetu kako bi bio tu za vas, ali ono što uvek može je da vam posveti malo pažnje!
 1. Podržava vas kada vam je to potrebno. Što je još važnije, podržava vas bez suvišnih pitanja. Znate da na njega uvek možete da se oslonite, jer je svima nama često potrebna samo podrška!
 1. Veruje vam! Ne šalje vam histerične poruke ukoliko kasnite 10 minuta iz grada. Nije ljubomoran na vaše kolege. Nema svađa u vezi sa tim. On je siguran u vašu vezu.
 1. Ne šalite se sa njegovim veštinama kupovine poklona. On je jedan od onih koji će vam ulepšati rođendan tako što će vam uručiti savršen poklon na osnovu onoga o čemu ste pričali da vam se sviđa pre 6 meseci. Zna da vam se one espadrile sviđaju više nego bilo koje druge!
 1. Možete biti ono što jeste kada ste sa njim. Sa nekim ljudima konstantno osećate pritisak da se ponašate na određeni način kako biste „dorasli“ njihovim očekivanjima. Međutim, sa njim možete spustiti gard i biti čudni ili umorni. Pitanje o tome da li možete ,,puštati golubove“ jedno pred drugom se ni ne postavlja. Ukoliko ih i dalje zadržavate, vaša veza ima problem.
 1. Možete mu reći bilo šta, znate da vas neće osuđivati.Ispričali ste mu najblamantnije situacije svog života (i pijane i trezne) i najčudnija muvanja ikada. Nema ničega što ne možete podeliti jedno s drugim.
 1. Jednostavno imate dobar osećaj.Verujte svojoj utrobi. Ili intuiciji. Ili, možda, srcu u ovom slučaju. Veruje nekom od svojih unutrašnjih organa. Ukoliko imate osećaj da vam se energije poklapaju, verovatno i jeste tako.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp