12 grešaka koje će skoro svaka žena napraviti posle raskida

Ne postoji savršen način da se prođe kroz raskid. Naravno, lepo je misliti da ljudi bivaju sve bolji u tome sa vremenom i iskustvom, ali znate šta? To ne ide tako. Kroz koliko god raskida da ste prošli, postoje određene greške koje ćete vrlo verovatno napraviti. Ako ništa, najmanje što možemo je da im se smejemo kad ih se setimo.

A evo i koje su:

 1. Impulsivno kupujete najprovidniiju i najkraću haljinu ikada, a onda iste sekunde shvatate da zapravo ne znate kako da je stavite na svoje telo. Ima oko 75 otvora i traka a ništa od toga nije za ruke? Okej, dobro, ovo jeste seksi.
 2. Otići ćete kod frizera i terati ga da vam napravi onu odvažnu frizuru koju ste oduvek želeli. Zakazivanje kod frizera pogurano emocijama je stvarna i opasna pojava!
 3. Promenićete raspored nameštaja misleći da ćete poboljšati feng šui, ali zapravo će vaša soba izgledati kao raskupusani lavirint. Uvek je dobro preurediti životni prostor, ali, pobogu, krevet ne može da stoji ispred vrata.
 4. Ljubićete se sa čovekom koji ima ,,jareću bradu“. E zato barovi moraju da budu bolje osvetljeni.
 5. Ubacićete se u svaku socijalnu aktivnost koju spomenu vaši prijatelji i potvrdićete prisustvo na skoro svim događajima koje vam Fejsbuk predloži. Da li ćete znati ijednu osobu na tematskoj žurci koja se pravi u kafiću u vašoj ulici? NE, ali to je i poenta, zar ne? Upoznavanje novih ljudi!
 6. Ozbiljno ćete se posvetiti novom hobiju. Jedna stvar je da prijavite za jedan čas kuvanja, a druga da kupite set od 6 cedeova i novi set kuhinjskih noževa.
 7. Popićete malo više i flertovati sa barmenom u baru u kom ste redovan gost. Upravo ste izgubili poznanika i mogućnost da dobijate besplatne šotove. Čestitamo!
 8. Kupićete par štikli koje će uništiti vaša stopala svaki put kada ih obujete. Nisu bez razloga tako malo koštale, a taj razlog je da su zapravo sprave za mučenje.
 9. Prijavićete se na preskup trening, otići dva puta i osećati se krivom dok ne istekne mesec dana. NE prijavljujte se na 12 treninga kardio kikboksa ako niste pre toga isprobali.
 10. Prisilićete sebe da odete sami na večeru pre nego što ste zapravo mentalno spremni za to. Svi prijatelji su vam govorili da budete više nezavisni i mislili ste da ćete im ovime pokazati, zar ne? Ne brinite, ukoiliko se okrenete ka zidu, niko neće primetiti koliko vam je zapravo neugodno.
 11. Skinućete ne jednu, već četiri aplikacije za upoznavanje. Mislili ste da će listanje kroz lepezu mladića dok ste u toaletu dokazati da postoji mnogo riba u moru, je l’ da? Ha, da. Ima drugih riba, ali nekako se sve zovu Marko, nose istu majicu i ,,u gradu su samo nekoliko dana“.
 12. Krenućete da pišete dnevnik sa: ,,Pa, raskinuli smo.“ Pisaćete ga MOŽDA dve nedelje, a onda ćete ga baciti pod krevet onog trenutka kada upoznate nekoga novog ko je toliko bolji od vašeg bivšeg!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp