Search
Close this search box.

Fashion, beauty i lifestyle podcasti za ispunjeno slobodno vreme!

Iz dana u dan tragamo za zanimljivim sadržajima, kojima ćemo ispuniti višak slobodnog vremena u karantinu, pa smo tako tragajući pronašli veoma zanimljive lifestyle, modne i beauty podcaste i girl talk-ove, koje vredi poslušati uz prvu kafu, dok spremate ručak, ili pravite prolećni decluter.

Business Fashion podcast – Inside Fashion

Na podcastu vodećeg modnog portala možete čuti veoma zanimljive sagovornike. Ako zavirite malo dublje u katalog ovog podcasta pronaći ćete čak i intervju sa slavnim kreatorom Cristianom Louboutain-om, koji je zaista vredan slušanja.

https://www.instagram.com/p/B-g9CZ_lps1/

Refinery 29: Unstyle

Glavna urednica portala Christine Barberich svake sedmice u svom podcastu ugostiće najpopularnije ličnosti iz sveta showbiz-a, mode i medija. Ako želite da čujete biznis trikove najuspešnijih u svom poslu, poslušajte ovaj podcast.

https://www.instagram.com/p/B-nV_GEhH2O/

Goop: The Beauty Closet

Beauty urednice portala Goop u ovom podcastu razgovaraju sa vodećim beauty stručnjacima o njihovom razvojnom putu, beauty savetima i najrazličitijim beauty aktuelnostima.

https://www.instagram.com/p/B9YHUIsnEr2/

Chloe Radio

Na svom radiu modna kuća Chloe ugošćuje prijatelje brenda i it devojke od stila, sa kojima razgovaraju o njihovom razvojnom putu u svetu mode i beauty industrije.

https://www.instagram.com/p/Bn9GNuhDGur/

Foto: @Fiths

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp