Search
Close this search box.

3 aplikacije koje će vas dodatno motivisati da poboljšate svoju produktivnost tokom karantina!

O da, primetile smo da tokom karantina, a posebno u kombinaciji sa praznicima imamo malih problema sa motivacijom. Navikli smo da odmaramo, da uživamo u danima bez obaveza i pokretanje nam zaista predstavlja visok cilj! Pa ipak, život ne može da stane i mi se moramo vratiti svojim obavezama, a kako većinu vremena i u poslovne i u privatne svrhe koristimo svoje pametne telefone, odlučile smo da istražimo aplikjacije za povećanu produktivnost i motivišemo se da što efikasnije izguramo ove karantinske dane, kojima se na svu sreću bliži kraj.

Be Focused

Ova aplikacija se zasniva na pomodoro tehnici, odnosno efikasnom radu u kratkom vremenskom periodu. Ova aplikacija će vam ograničiti određene obaveze na 25 minuta i samim tim vas motivisati da povećate stepen svoje efikasnosti. Uz to, pauze koje pravite ograničene su na svega jedan minut, pa nemate vremena da zapadnete u mood konstantnog odlaganja obaveza. Ova aplikacija savršena je za karantinske dane, kada većina nas radi od kuće i često ima poteškoća da se fokusira na sam posao. Reč je o besplatnoj aplikaciji, koja je dostupna za iOS i Android telefone.

iWish

Još jedna free aplikacija, koja bi mogla da vas motiviše da što pre obavite zacrtane ciljeve. Ovo je idealna aplikacija za sve one, koji vole da zabeleže svaki svoj cilj i označe ga obavljenim kada za to dođe vreme. Mnogo je praktičnija od planera, jer telefon imate uvek uz sebe i u svakom trenutku se možete prisetiti svojih prioriteta. Ako želite da promenite svoje navike u iWish aplikaciji možete kreirati svoju listu želja, ciljeva ili potencijalnih promena, koje ćete moći svakodnevno da izlistate i povećate želju za konstantnim radom na sebi.

I Am

Aplikacija puna motivacionih tekstova, koji će vas podsetiti gde tačno želite da budete u životu. Na dnevnoj bazi dobijaćete motivacione poruke, koje će biti vaš svakodnevni booster želje za rad. Poruke možete odabrati i prema oblasti u kojoj želite da se motivišete dodatno, tako da će vam motivacione poruke stizati svakoga dana, a vi ćete se osećati nadahnuto i inspirisano.

Još samo malo je ostalo do povratka u realnost, za kojim toliko čeznemo, zato već danas počnite da prikupljate motivaciju, kako biste dali svoj maksimum da se tokom preostalih dana izolacije pripremite za sjajan povratak u svakodnevicu, koja nam je toliko nedostajala.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp