3 vodeća hair trenda u farbanju kose za ovu jesen!

Kada su hair trendovi u pitanju, tokom sezone jesen/zima moderni su topli, prirodni tonovi i boje kose, čije održavanje ne zahteva veliki trud i prečeste posete frizeru. Ukoliko ipak želite da izađete iz svoje zone komfora i promenite boju kose, ovo su neke od boja, koje će se najčešće tražiti u frizerskim salonima.

#Topla plava

Frizeri ovu nijansu toplo preporučuju za period pred nama, jer se savršeno uklapa u popularne neutralne tonove, koji su must have kada je moda u pitanju. Braonkasti pramenovi vašoj plavoj kosi daće volumen i svojevrsnu toplinu a biće gotovo neprimetni, jer ćete ih izvući svega nekoliko, kako biste na kosi postigli željeni efekat.

#Boja kestena

Boja kestena je omiljena boja frizerima, gotovo svake jeseni, a razlog tome je što savršeno pristaje svakoj nijansi puti i boji očiju. Ukoliko želite da vam kosa izgleda sjajnije, odaberite da boju kestena prošarate sa nekoliko bronzanih pramenova, što će savršeno izgledati.

#Crna

Najtamnija nijansa crne je stari klasik kada su hair trendovi u pitanju. Boja se jednostavno održava, pa čak možete biti i sami svoj frizer, što mnogim ženama olakšava život. Sa druge strane kosa će vam izgledati savršeno posebno u kombinaciji sa minimalnim make up lookom i crvenim karminom.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp