Search
Close this search box.

4 must have komada koje Francuskinje ove jeseni imaju u garderoberu!

@kayleewarldblog

Da li ste već napravili jesenje preuređivanje garderobera? Ako još niste, sada je pravi trenutak za to. Kako su Francuskinje i njihov stil nezaobilazna inspiracija, kada je moda u pitanju, ovoga puta ispratili smo koje su komade one odabrale za jesenju sezonu, kako bismo vas inspirisali da u pravom smeru organizujete i nadogradite svoj garderober.

#Braon koža

Komadi od eko kože ove godine su apsolutni must have, a naročito su popularni komadi od braon kože. Upečatljivi, statment komadi učiniće da vaše odevne kombinacije poprime potpuno novi izgled, i da čak i najjednostavniji outfit, postane fashion i prepoznatljiv.

#Farmerice ravno sečenih nogavica

Da se ove sezone nađemo na pola puta između skinny džinsa i zvoncara. Najpopularniji model farmerica ove godine definitivno su one, ravno sečenih nogavica. Koje se savršeno kombinuju u svakoj prilici. Bilo da ih kombinujete na ravnu obuću, ili štikle, noge će vam u ovom modelu izgledati jednostavno savršeno, a svaki outfit izgledaće kao da ste niste previše trudili, a opet ste napravili stilski pogodak.

#Nude

Kao i svake jeseni, nude nijanse odnele su primat nad svim bojama. Od kaputa, pantalona, džempera pa do aksesoara, sve nijanse nude su dobrodošle u vaš garderober.

#Trench kaputi

Francuskinje su oduvek birale trench kapute, koji već nekoliko sezona nailaze na pozitivan odziv i kada je naša ulična moda u pitanju. Trench mantil, bela majica i farmerice su klasična jesenja go to kombinacija, koju morate posedovati u svom garderoberu.

Ukoliko posedujete ovu modnu osnovu, jesenas ćete uspevati da uz svoje omiljene klasične komade ispratite svaki trend i kreirate najsavršenije outfite, u kojima ćete se osećati nepogrešivo dobro.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp