Search
Close this search box.

4 odevna komada koja ovog leta morate imati u svom garderoberu!

Lepi dani počeli su i temperature su već dostigle 30 stepeni. Ukoliko već niste sredili svoje garderobere, sada je pravi trenutak da odložite zimske stvari, odbacite ono što više ne nosite, ali i da dokupite komade koji su must have ovog leta. Ovoga puta za vas izdvajamo četiri odevna komada koja morate imati u garderoberu ove sezone:

#Široke pantalone

Široke pantalone zvonastih nogavica koje su osamdesetih godina bile vodeći trend, već nekoliko godina su u modi, bilo da je reč o pantalonama ili farmericama, a taj trend definitivno se nastavlja i ove sezone.

#Cvetni dezen

Haljinice, bluzice i pantalone, ma sve što ima cvetni dezen ove sezone je u modi. Budite oprezni pri kombinovanju, ali ne zaboravite da svoj garderober obogatite jednim floral komadom.

#Čipkaste bluze

Bluze od krupne, kvalitetne čipke ove sezone pravi su izbor za one posebne prilike, pa jedan ovakav komad morate nabaviti već sad.

#Roze boja

O da, sve nijanse roze na vašem preplanulom tenu izgledaće savršeno, zato se pripremite da svoj garderober ispunite pink koloritom, savršenim za kombinovanje sa drugim jarkim bojama, koje su takođe u trendu.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp