Search
Close this search box.

4 saveta kako da se rešite salca na stomaku pre leta

Mnoge žene imaju izvajane noge i savršenu guzu, ali nikako ne mogu da reše problem sa viškom na stomaku. Salce je uvek prisutno, ma koliko se trudile da ga se reše.

Zato vam donosimo četiri saveta da lako i bez muke skinete sav višak u predelu stomaka i bikini sezonu dočekate potpuno spremne.

Džogirajte

Trbušnjaci i ostale vežbe za stomak jesu korisne, nisu dovoljne. Obucite prijatne helanke, šuškavac i pravac napolje. Trčite najmanje 30 minuta, a ukoliko vam je to prejak tempo, krenite sa brzim hodanjem. Iako vam ovo možda deluje previše, verujte, uz samo malo napora možete postići ovaj cilj. Čak i oni koji nikada nisu vežbali za samo mesec dana bez problema provedu ovo vreme “u pokretu”. Ne razmišljajte previše, ne budite autodestruktivni, samo krenite.

Pijte više vode

Možda ste sada pomislile da ste ovo već znale, ali kada nas zatrpaju brojne obaveze u toku dana, prvo šta zaboravimo je da hidriramo svoje telo. Ako ste i vi jedna od onih žena koje piju veoma malo vode, zaista je vreme da to promenite već danas. Nebrojano puta smo govorili o blagodetima vode. Budite disciplinovane i videćete promene na telu za veoma kratko vreme. Voda regeneriše telo, koža postaje hidrirana i osetno kvalitetnija na dodir, varenje se ubrzava, a osim što izbacujete višak toksima iz organizma, unosom veće količine vode, glad se smanjuje, pa ćete, samim tim i unositi manje hrane nego kada ne pijete dovoljno tečnosti. Telo će vam biti zahvalno, a stomačić će nestajati.

Jedite zdravije

Zdrava ishrana je ključ dobrog zdravlja i savršene linije. Unos raznovrsnih, zdravih namirnica obezbediće vašem organizmu snagu i vitalnost, a tokom vežbanja trošićete masti koje su se nakupile oko vašeg struka. Tokom proleća je sve lakše, jer postoji veliki izbor svežeg voća i povrća koji su ključni za zdravo i brzo mršavljenje.

Zakažite tretman mršavljena Vanquish Me 

BTL VANQUISH ME je najnovija jedinstvena beskontaktna liposukcija za predeo stomaka koja trajno uklanja 3 – 8 centimetara u obimu i 1 – 2 kilograma u težini posle samo jednog tretmana. Proces je bezbolan i veoma prijatan, a traje samo 45 minuta. Jedino što osećate tokom tretmana je blaga toplina, a nakon njega možete se neometano vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretman možete zakazati u centru za estetiku Derma Ville, a više o ovom revolucionarnom aparatu koji je hit u svetu možete pročitati i na njihovom zvaničnom web sajtu!

Trenutno je aktuelan popust koji ne smete propustiti. 

Budite zdrave, negovane, lepe i zadovoljne sobom, jer je to jedini način da budete dobre i drugima!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp