Search
Close this search box.

4 vodeća make up trenda za ovu jesen!

Jesen je gotovo pred vratima i već nam ceo Ig feed govori da je pravo vreme da promenimo garderobu u svom ormaru, ali i određene make up tehnike, koje smo tokom leta toliko voleli.

Vreme je da ispratimo šta nam beauty svet ove jeseni preporučuje kao vodeće make up trendove.

Mat smokey eyes

Smokey eye je jedan od najkarakterističnijih i najsnažnijih eye look-ova. Mat smokey eye je idealan za jesenji look, upravo zbog svog baršunastog, prijatnog izgleda. Kada je jesen u pitanju idealan izbor boja, barem ove sezone biće smaragdno zelena, svi tonovi braon boje, ali i tamno plava.

Nežno iscrtane obrve

Kako je moda 90-ih još uvek veoma uticajna u beauty svetu, jedan od vodećih trendova ove sezone su blago iscrtane obrve. Insistira se na prirodnom obliku i punoći obrva, dok se olovkom za popunjavanje služimo samo na mestima koja su baš zahtevna i neophodno ih je popuniti.

Zdrav i sjajan izgled kože

Da bi koža izgledala zdravo i sjajno, neophodno je da mnogo vremena i pažnje uložite u njenu adekvatnu negu, ali da biste postigli dodatni, a opet prirodni sjaj kože, ove sezone u svoju make up rutinu uključite serum za lice umesto primera. On će adekvatno pripremiti i hidrirati kožu pred nanošenje šminke, a istovremeno će joj dati prirodni sjaj.

Deep brown usne

Ove jeseni, čitav spektar braon boja u zaborav baca omiljeni jesenji, bordo ruž. Tokom ove jeseni smeđe i braon nijanse, našim usnama daće posebno intenzivan izgled.

Ako ste ljubitelji make up-a i s vremena na vreme obožavate promene u rutini, onda je trenutak da se okrenete novim jesenjim trendovima, jer morate priznati, jesen nikad više nije bila suptilnija, što će čini se predstavljati zanimljiv izazov.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp