Search
Close this search box.

5 beauty trendova koje ćemo nositi ovog proleća!

Proleće je već odavno tu, a kako se čini mi ćemo već sutra, konačno moći da uživamo u svim njegovim lepotama! Verujemo da ste svi već napravili prolećno čišćenje, odložili tešku zimsku garderobu i da jedva čekate da ponesete svoje lepršave prolećne haljinice.

Međutim, mi danas želimo da pričamo o trendovima iz beauty sveta, u kojima ćemo uživati tokom ovog proleća, jer posle toliko dana u karantinu, u kome su svi dani bad hair dani, a no make up je jedini look koji smo imali, sada toliko želimo da stanemo pred ogledalo i našminkamo se, sredimo kosu i tako prelepe zakoračimo na ulice, ako ne potpuno, a onda bar delimično slobodne. 🙂

Evo nekih beauty trendova, koji su već veoma zastupljeni na Instagramu i koje željno iščekujemo da isprobamo!

Spolja isfenirani krajevi

O da, 90-te su u beauty i fashion svetu ovog proleća must have, a jedna od omiljenih frizura iz 90-ih nosiće se ovog proleća. Čini se da ne postoji celebrity ličnost na kojoj je u poslednje vreme nismo videli, a veoma je praktična jer odgovara svim tipovima i dužinama kose i što je najbolje nikad nije bilo jednostavnije da sami napravite frizuru, koja će privlačiti poglede! Sve što vam je potrebno je presa za kosu, sa kojom ćete blago izviti krajeve prema spolja!

https://www.instagram.com/p/B-iG-eEgCki/

Senke jarkih boja

Look-ovi jarkih boja otvoriće vaše lice i pogled, zato su oni ovog proleća prvi izbor šminkera i it devojaka, koje nam na svojim Ig profilima predstavljaju vodeće trendove u beauty i fashion svetu. Trik je u tome, da iako birajte jarke boje, radite nežno i u skladu sa svojim tenom, kako biste postigli blag look, pogodan i za dnevne prilike!

https://www.instagram.com/p/B9j8XGmhi8i/

Hair aksesoari

Era hair aksesoara još uvek nije završena, a ovog proleća posebnu pažnju obratite na scrunchie gumice i mašne za kosu, koje su takođe povratnički trend iz 90-ih i koje čak i najjednostavniju frizuru mogu transformisati u poseban look, pogodan za svaku priliku!

https://www.instagram.com/p/B_IOHjcpJgW/

Šljokičavi eyelineri

Eyelineri puni šljokica daju dozu ekstravagancije svakom make up look-u, a ove sezone posebno su popularni, pa ih odaberite za neki večernji dramatičniji look!

https://www.instagram.com/p/B_GUL95gr_P/

Kosa podignuta u polurep

Još jedan trend iz 90-ih je ova retro frizura savršena za svaku od nas, jer se pravi veoma jednostavno, a može izgledati veoma efektno čak i u casual situacijama i izvući ceo look. U zavisnosti od prilike možete se odlučiti za messy ili classy varijantu!

https://www.instagram.com/p/B2IuCLllbrk/

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp