Search
Close this search box.

5 romantičnih filmova savršenih za jesenje večeri u dvoje!

Jesen je, a to znači da ponekad, vraćajući se s posla, umorni i iscrpljeni poželimo da veče provedemo ušuškani u zagrljaj voljene osobe, sa čašom kuvanog vina, ili tople čokolade i gledamo neki film, koji u nama budi neke stare uspomene, smeh i lepu energiju.

Mnogo je takvih, jesenjih filmova koje smo zasigurno gledali više od jednog puta, ali i dalje nam tokom toplih, intimnih večeri, tokom kojih želimo da se opustimo, baš ti filmovi padaju na pamet.

Pripremili smo za vas listu naših omiljenih filmova, koji su već po malo i klasici, koje sa uživanjem, iznova gledamo svake jeseni, a možda tu tradiciju usvojite i vi!

Još filmskih preporuka pročitajte OVDE!

You’ve Got Mail

Ova stara, romantična komedija sa Meg Rajan i Tom Henksom u glavnim ulogama, prepuna je pozitivnih vibracija, smeha i divnih jesenjih scena, koje će u vama probuditi pozitivne misli i vaše veče popraviće se i posle najsumornijeg dana!

What Dreams May Come

Dirljiv i prepun prelepih scena, ovaj film govori o životu između jave i sna i čuvenom pitanju “Šta ako?”. Maestralni Robin Vilijams svojim emocijama predstavio je istinsku ljubav i borbu za njeno ostvarenje! Ovo je zaista pravi film, za ćebence, šolju čaja i gomilu papirnih maramica!

Beležnica

Koliko god bio kliše, ovaj film je bujica emocija i jeseni u jednom i nezamislivo je da veče uz mirišljave sveće, poljupce i vino, prođe bez ovog maestralnog filma, rađenog po priči Nikolasa Sparksa.

Dan In Real Life

Dan je samohrani otac i ima 3 ćerke i porodicu, koji su fokus njegovog života, a kada mu se konačno dogodi ljubav, uz nju će doći ono čemu se nije nadao. Divna, jesenja, romantična komedija, koja će vas nasmejati do suza, sjajan je izbor za uživanje, već večeras.

Stepmom

Emotivna priča o dve žene, o prijateljstvu, ljubavi i porodici, savršen je izbor da se setimo koliko smo srećni što smo ljudi, što volimo i što imamo koga da volimo!

Ovih 5 filmova definitivno su stvoreni za emotivne večeri, za dvoje, za jesen i sve ono što ona budi u nama, zato već večeras provedite kvalitetno vreme sa svojim partnerom, opustite se, uživajte i ponovo se zaljubite!

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp