Search
Close this search box.

5 saveta za još lepše i uzbudljivije leto!

Konačno su stigli, lepi, topli sunčani dani. Zato je našem telu i kosi potrebna dodatna pažnja, kako bi spremno dočekali naše omiljeno godišnje doba, koje nam podiže moral i čini nas srećnijim.

Više o nezi kose tokom leta pročitajte u tekstu ispod!

Kako imati lepu i negovanu kosu i tokom leta

Donosimo vam nekoliko saveta koji mogu imati osvežavajuće efekte po vas i koji će vas podstaći da zablistate u punom sjaju, baš poput sunca.

Budite uvek in – Kada nas toplo vreme “udari u glavu”, sunce počinje da utiče na kosu na drugačiji način od mračne zimske svetlosti, pa zašto ne bi došlo do promene? Vreme je za balejaž, i za svetliji ton vaše kose. Ovakva promena će sigurno uticati pozitivno na vas.

Rešite se stvari koje vam više nisu potrebne – Sledeća stvar na našoj listi je sređivanje ormara. Tako je, upravo je došlo vreme da napravite selekciju vaše odeće i odlučite jednom za svagda šta će to činiti da u narednim letnjim danima izgledate zanosno, kao i to koje stvari ćete proslediti dragim osobama ili onima kojima je ona preko potrebna. Osećaćete se mnogo bolje kada vaš ormar rasteretite stvarima koje više nećete nositi, a ostaće vam i slobodnog prostora u ormaru. Dakle, vreme je za nove krpice!

Idealni komadi za ovo proleće i leto

Knjiga uvek i svuda – Mi smatramo da dobra knjiga uvek i u svakoj situaciji može da nam pravi društvo – i u autobusu i na plaži, pa i na terasi. Sunčajte se na krovu vaše zgrade i uživajte u vašem omiljenom romanu.

Romani uz koje ćete uživati ovog leta

Muzika čini dan lepšim – Vreme je da začinite svoju listu pesama! Smatramo da je važno tražiti neku muziku koja će na vas uticati pozitivno i učiniti da se osmehujete.  Nema više zimskih balada, vreme je za prolećne i vesele melodije.

Nova sezona, nova ja – Vreme je za novi, svežiji izgled! Koža dobije drugačiju boju zahvaljujući suncu. Dovoljno je da stavite kremu na lice, izađete napolje i vaša koža, osim što diše, dobija i prirodnu tamniju osnovu, dok puder na visokim temperaturama zatvara pore. Budite prirodne, dovoljna je nova nijansa senke, malo maskare i niko neće ostati ravnodušan na vas.

Vreme je za druženje – Hibernacija u zimskom periodu je stanje koje se ne može izbeći. Tokom tih hladnih i snežnih noći poslednja stvar koju bilo ko od nas želi je da izađe. Pa, sada kada je sunce napolju, vreme je da to promenimo. Pozovite svoje najbolje prijatelje i provedite vreme napolju, u kafiću na otvorenom ili samo sedite i razgovarajte na klupici! Verujte mi, dobićete  boju i neku drugačiju energiju.

Kada se pogledate u ogledalo nakon ovih malih, ali vrednih promena, videćete sebe u dugačijem svetlu, a mi imamo poruku za vas: volite sebe tokom svakog godišnjeg doba!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp