Search
Close this search box.

6 novih načina da nosite cvetne dezene


Nikad ne omane: čim krene proleće i dan postane duži, modni svet naprosto eksplodira i procveta. Ove sezone nema mesta suptilnim i delikatnim printovima, već na modni presto dolaze cvetni dezeni i vezovi u svim oblicima i bojama.

Evo šest načina kako da iznesete najlepše cvetove ove sezone:

Bomber jakna

Trend koji vlada još od prošle jeseni dobija sezonsku ,,nadogradnju“, te ga odasvud krase printovi, čime se postiže savršeni balans između sportskog i zavodljivog.

Farmerice za vezom

Ovaj vanvremenski komad odeće inspirisan vintage stilom otišao je korak dalje: vezom ukrašene farmerice bi u potpunosti pristajale Vudstoku. Ukombinujte ih sa uglađenom košuljom i potpeticama i nećete pogrešiti.

Papuče sa brokatom

Zamišljamo kako ove elegantne papuče možda nose milijarderi u svojim ogromnim kućama. Drugim rečima, nekako su fensi i suptilne u isto vreme. Rizičan modni potez, ali može se i te kako isplatiti!

Print na bluzi

Zaboravite sve negativno što su vam govorili o cvetnim printovima. Niti su staromodni, niti detinjasti. Odvažni, veliki cvetovi izgledaju izuzetno moderno i odraslo, čak i na blago providnoj bluzi.

Kratke čizme

Nemojmo zaboraviti da je kiša sastavni deo proleća. Raznobojni cvetni motiv daje klasičnoj čizmi do članaka potpuno novi život, a istovremeno održava vaša stopala suvima.

Kožna jakna sa vezom

Bajkerka i dete cveća zvuči kao nešto što se međusobno isključuje, ali ova jakna dokazuje suprotno. Što je najlepše, sa godinama će biti sve bolja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp