Search
Close this search box.

7 besplatnih načina da ovog vikenda ugodite sebi!

Konačno je i naporna radna nedelja je iza nas. Vreme je da ugodimo sebi i uživamo u vikendu pred nama. Verujemo da većina vas pomisli na šoping ili kućnu dostavu ukusne hrane, kada se radi o samougađanju, ali mi ovog puta imamo nešto drugo na umu.

Kako bi bilo da ovog vikenda ugodite sebi sitnicama koje ne koštaju gotovo ništa, a čine puno za vas. Mi imamo nekoliko ideja za savršeno vikend opuštanje, koje vas neće koštati ni dinara, a može biti veoma zabavno.

Priuštite sebi popodnevnu dremku

Umor je postao svakodnevica svakome od nas, tako da je najbolji tretman koji sebi možete da priuštite na kraju naporne nedelje popodnevna dremka. Malo odmora u miru i tišini i sat vremena sna su sjajna priprema za vikend pred vama.

Spa veče

Organizujte sebi spa veče, napravite penušavu kupku, opustite se i ugodite sebi. Doterajte se, obrijte, hidrirajte svoje telo i učinite da se u tom momentu osećate kao najlepša žena na svetu. Rituali nege su zaista sjajan način da se opustite. Nanesite masku na lice, uradite piling tela i nahranite svoju kožu, kako biste na spavanje otišli čisti i mirišljavi.

Filmsko veče

Neka ova nedelja bude rezervisana za romantično filmsko veče sa vašim partnerom. Napravite kokice, ohladite vino, filmski odabir prilagodite zajedničkom ukusu i uživajte u zajedničkom vremenu, nakon naporne radne nedelje.

Ispratite gradska dešavanja

Proverite društvene mreže i istražite da li se u vašem gradu tokom vikenda odigrava neki zanimljiv koncert, filmska projekcija, ili pozorišna predstava. Često postoje benefiti koje možete prilagoditi svom budžetu i uživati u sjajnom danu sa veoma malo novca.

Trenirajte

Pola sata treninga kod kuće, ili trčanja u prirodi je sjajan način opuštanja, a kako za fizičku aktivnost tokom radne nedelje nemamo vremena, vikend je sjajan način da se posvetimo svojoj fizičkoj formi.

Napravite generalno spremanje

Možda zvuči smešno, ali generalno sređivanje kuće je često sjajan način opuštanja. Uz to, otarasićete se svih bespotrebnih stvari, osvežićete svoj dom i pustiti pozitivnu energiju unutra, što će imati sjajan uticaj na vaše raspoloženje.

Napravite večeru za prijatelje

Napravite večeru za svoje prijatelje i uživajte u razgovoru sa voljenim ljudima. Čini se da tokom radne nedelje nemamo vremena za drage ljude, pa je vikend pred vama idealno vreme da uživate sa njima i sjajno se zabavite!

Ponekad je dobra volja sasvim dovoljna da ispunite svoj dan, opustite se i uživate u svakom trenutku. Dobre vibracije, zabava i opuštanje u četiri zida ne iziskuju novac, dovoljno je malo truda i dobre volje pa da vikend bude savršen!

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp