Search
Close this search box.

7 frizura idealnih za tople letnje dane

S obzirom na to da su počele tropske vrućine, vreme je da razmislimo koje bi sve frizure mogle doći u obzir, kako bi nam olakšale da podnesemo vrućinu, a da u isto vreme ostanemo podjednako doterane i trendi.

Naravno i ovoga puta, mi smo za vas izdvojili neke od najnosivijih i jednostavnih frizura, kada je stilizovanje u pitanju:

Dugi  opušteni valovi

Ovo je frizura koju biste danju mogli da izbegnete, jer vam je cilj da kosu sklonite sa vrata, ali je idealan izbot za veče, kada se temperatura malo spusti, jer su blagi retro talasi sinonim jednostavnosti, prefinjenosti i ženstvenosti. 

Klas kika

Ove sezone opuštena klas kika, sa nemirnim pramenovima koji neobavezno ispadaju i sa strane, odličan je izbor za kežual varijantu, naročito uz modu 70ih koja nam se vraća na velika vrata. Pored toga što će izgledati kao da ste u frizuru uložili minimum truda, bićete trendi, a kosa vam neće smetati na ovim vrućinama.

Da li je našoj kosi potrebna zaštita od sunca?

Visoki, konjski rep

Visoki konjski rep je frizura koja oduzima minimum vremena, a nikada neće izaći iz mode, jer je toliko jednostavna za napraviti. Pre svega ova frizura stavlja vaše lice u prvi plan, sklanja kosu sa vrata i olakšava vam da podnesete ove vrućine.

Sklonite kosu sa lica

Ukoliko želite da vam kosa ostane puštena, ali biste voleli da sklonite pramenove, ispod kojih se znojite i topi vam se make up, za to postoji mnogo načina. Odvojite sekcije kose koje želite da sklonite, ispletite pletenice od njih pa ih zakačite na temenu ili jednostavno napravite rajf od njih. Možete zavezati i malu punđicu na vrh glave, a ostatak kose pustite da vam pada. Ovakve frizure veoma su popularne ove sezone, zato se igrajte i eksperimentišite dok ne pronađete svoj omiljeni look.

Kike

Kike su ove sezone hit na bilo koji način. Bilo da je reč o ribljim kostima, neobaveznim pletenicama, punđama i repovima u koje se kike upleću, jednostavno, sa kikom ne možete pogrešiti!

Hair care rutina: 6 beauty navika koje će vratiti vašoj kosi sjajan i zdrav izgled

Niski rep

Ukoliko vam treba nepogrešiva, klasik frizura, za večernju varijantu ili neku elegantniju kombinaciju, niski rep, obmotan vašom kosom umesto gumice je pravi odabir, izraz prefinjenosti i elegancije.

Punđe

Punđe su najpodesnija frizura kada je napolju pretoplo i potrebno je da koža i lice dišu. Naravno o kakvoj punđi je reč, diktira prilika u kojoj je nosite, ali ukoliko se odlučite za punđu svakako nećete pogrešiti.

Uživajte u jednostavnosti i zabavite se isprobavanjem naših predloga ovog leta. Budite nasmejane i prelepe i igrajte se, jer je to jedini pravi put ka istinskoj lepoti!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp