7 nepogrešivih odevnih kombinacija za svaki dan!

Oblačenje ujutru može biti tako frustrirajuć proces, koji oduzme i previše vremena. Zato mi, osim jednodelnih, volimo i kombinacije iz tri dela. To je opcija sa kojom nema greške: gornji deo, donji deo i specijalni treći element (kao što je blejzer ili par upečatljivih cipela) koji će upotpuniti ceo izgled i ,,zabiberiti“ uobičajenu kombinaciju.

Zato vam predstavljamo sedam primera ove magične formule kako biste imali inspiracije za čitavu nedelju!

Džemper + široke pantalone + torba

fitted_sweated

Uži džemper izbalansiraće široke pantalone, a torba (sa dužim kaišem, po mogućnosti) dodaje uglađenost čitavom ovom spoju.

Bluza sa printom + opuštene farmerice + upečatljiva torba

printed_blouse

Još jedan dokaz da dobra torba može upotpuniti i najneobavezniji autfit. Takođe, obratite pažnju kako šare i rese na bluzi čine celu kombinaciju interesantnijom.

Prozirna bluza + crne pantalone + torba u boji

sheer_blouse

Prozirnost bluze i udah boje koju pruža torba čine da ovaj izgled ne bude dosadan. Naravno, možete obući ispod običnu crnu majicu na bretele ili preko sako, kako bi bilo prikladnije za posao.

Haljina sa printom + čizme do članaka + torba sa drškom na vrhu

dress

Najbolja stvar kod haljine je, kao što smo već naglasile, da je ona već kompletan autfit sama po sebi! Samo dodajte nekoliko odgovarajućih aksesoara i spremne ste za velike stvari.

Mantil ili kaput + uske farmerice + upečatljive potpetice

trench_coat

Naravno, ova kombinacija uključuje više od tri dela. Međutim, mi bismo se ovde fokusirale na vaše noge: dug mantil ili kaput, uske farmerice i potpetice koje zrače. Mislite o tome kako se možete igrati sa kombinacijama boja kako biste podigli na viši nivo i najobičnije odevne predmete iz vašeg ormana.

Rolka + šareni džemper + midi suknja

turtleneck

Za hladnije dane savršeno! Tanka rolka dodaće neočekivanu dozu boje čitavom ovom miksu. Predlažemo da i inače oblačite rolke ispod otvorenijih džempera – varijacije radi.

Upečatljivi blejzer + ravno sečene farmerice + cipele

blazer

Malo izložene kože definitivno dodaje novu dimenziju čitavoj kombinaciji. Samo pustite mašti na volju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp