Search
Close this search box.

9 znakova da je vaš partner onaj pravi

Postoji jedna stvar koju svi tražimo. Jednu silu koja pobeđuje novac, moć ili razum i koja diktira to kakva ćemo osoba postati. To je ljubav.

Zaljubiti se je poput ulaska u svoju kuću. Vaše brige su utišane i osećate se zaštićeno u rukama partnera. Osećate da je jednostavno on onaj pravi. Kada smo mnogo zaljubljeni, uvek zamišljamo kako bi bilo da provedemo ostatak života sa tom osobom. Ali kako znamo sigurno da je to to, a ne samo trenutna fantazija?

Možda smo malo staromodni ali mi volimo da verujemo u to da je brak nešto predivno i da može trajati do kraja života. Evo devet znakova da ste našli partnera za ceo život:

  1. Pred njim ne morate da se pretvarate

I u dobru i u zlu, on razume ko ste i ne očekuje od vas da budete niko drugi osim sebe. U njegovim očima vi ste posebni samo zato što ste vi vi. Nema pretvaranja. U onim trenucima lenjosti kada biste samo da ležite u flekavoj trenerci i ćutite, on to razume jer je baš tu pored vas. Uvek možete biti to što jeste sa njim – u kakvom god da ste stanju – on će uvek misliti da sijate.

  1. Vaša sreća je njegova, i obrnuto

Znate da je on onaj pravi jer je dobar prema vama na način na koji nikad niste mislili da je moguće. Želi ono što je najbolje za vas, čak i ako to ne ide njemu u korist. Daje nesebično, jer su vaša interesovanja sada i njegova. On može da izbalansira ambicije na poslu sa ambicijama kod kuće. Neke faze ili profesije su teže od drugih, ali on nalazi način da vam stavi do znanja da vas nije zaboravio.

  1. Čak i na kraju užasnog dana, sve što želite je da budete s njim

Kakvog god da ste raspoloženja, radije biste da budete s njim nego sami, jer vam je bolje sa njim nego bez njega. Strpljivo vas sluša i daje adekvatnu povratnu informaciju. Njegova samouverenost i strast pozitivno utiču na vas da lakše prebrodite svaku brigu.

  1. Privlačnost je opipljivastock-photo-114302741

Fizički, emotivno i mentalno – vas dvoje se poklapate na svim tim nivoima. Hemija između vas je dovoljno moćna da isključi sve drugo. To je prisutno i kad radite najobičnije stvari, na primer, kada idete u nabavku. Jednostavno zračite kada ste u blizini jedno drugog!

  1. Želite da podelite svako iskustvo s njim

Kada zamislite svoju budućnost, on ima veliku ulogu u njoj. Ideja o tome da provedete zajedno čitav život vas ne plaši. Pored njega vam je najudobnije. Kada se nešto interesantno dogodi ili primite neku dobru vest, imate potrebu da to prvo sa njim podelite. Interesuje vas sve u vezi sa njim, čak i koju utakmicu gleda!

  1. Imate sličnu ideju romanse

Nekad vam se čini da ste u sred filma ,,Beležnica”, jer on jednostavno zrači magijom i ljubavlju. Šta god da za vas podrazumeva romansa – intimne večere, putovanja, maženje u krevetu – on učestvuje u svemu tome i spreman je na sve da vam to ispuni. Nema problem sa tim da vam se otvori zato što vam veruje i želi da se povežete na nekom višem nivou.

  1. Više se volite nego što se svađate

Svaka rasprava završi se kompromisom jer je to jednostavno najbolja opcija i oboje ćete biti srećni. Na kraju dana, ipak se ne možete ljutiti jedno na drugo mnogo dugo.

  1. Ne samo da vas sluša, on čuje šta govorite

On čita između redova i izlazi u susret vašim potrebama, a da vi ne morate da ih iznosite stalno. Pažljiv je i protkan dobrim namerama. Zna šta hoćete da kažete, a da vi ne morate da se objašnjavate. Razvijate se zajedno i postajete ljudi kakvi želite da budete.

  1. Prihvata vas baš takvu kakva jeste

Možda ste neuredniji, glasniji i eventualno manje duhoviti od njega, ali on vas zbog toga i voli. On čini da se dobro osećate u onim trenucima kada vam se nešto kod vas ne dopada.  Zna sve o vama – i dobro i loše – i ceni sve to jer je to deo vašeg bića. Vi ste njegovi i on je vaš – i iznenada se sve čini tako jednostavnim.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp