Search
Close this search box.

“And Just Like That” stiže druga sezona nastavka serije “Sex i Grad”, a evo šta znamo o njoj!

O da, na prvu sezonu reboot-a serije “Sex i grad” svi smo bacili pogled. Bilo je onih koji su se oduševili, bilo je i onih kojima je “And Just Like That…” bio očajnički pokušaj da se dostigne stari uspeh, međutim, rejting serije očigledno je bio zadovoljavajući i tek tako, brže nego što smo to očekivali stiže nam druga sezona priče o nama omiljenim Njujorčankama, na čelu sa Keri Bredšo.

Snimanje druge sezone počelo je ovog oktobra, a planovi da se emituje na leto 2023. obradovali su mnoge. Ipak, već sada zanima nas šta to možemo očekviati od Keri, Šarlot i Mirande, kada se sa njima ponovo susretnemo.

Kako pišu strani mediji, pored glavnih junakinja druga sezona podrobnije će se baviti i životom Che, koju tumači Sara Ramirez, a koju su mnogi zavoleli tokom prve sezone serije.

Šuška se i o Aidanovom povratku, što je oduševilo sve one, koji su još odavno mislili da Mr. Big nije pravi izbor za Keri.

Ipak, detalji druge sezone još uvek nisu poznati, pa sa nestrpljenjem iščekujemo da vidimo šta sve u budućnosti očekuje junakinje, čije smo živote na malim ekraima religiozno pratili više od jedne deceije.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp