Search
Close this search box.

Vodič za savršeni autfit za venčanje: Šta nikako ne nositi?

autfit za venčanje

Sezona venčanja uveliko je u toku, a izbor modnih delikatesa za posebne prilike nikada nije bio veći, zbog čega je ponekad veoma teško izabrati savršen autfit za venčanje.

Donosimo nekoliko korisnih saveta, uz pomoć kojih nikako nećete pogrešiti, te ćete u posebnim prilikama uvek biti besprekorno odeveni:

Pročitajte: Sezona venčanja je počela: Donosimo vam 13 haljina savršenih za ovu priliku, koje smo pronašli u omiljenim radnjama

Najvažnije pravilo pri odabiru savršenog autfita za nečije venčanje je da se belo nikako ne nosi u ovakvoj prilici. Ova boja po pravilu je rezervisana za mladu i ovo pravilo krši se isključivo ako mladenci osmisle dres kod koji uključuje belu boju.

Izbor boja i printova

Kada je reč o bojama, izuzev bele, sve boje su dozvoljene, a kada su u pitanju letnja venčanja posebno lepe su jarke boje, koje haljinama daju posebnu draž. Sa druge strane, cvetni printovi imaju prednost nad animal printom, jer izgledaju romantično, letnje i svedeno, dok je animal print pre za urbane autfite, žurke i večernje šetnje.

Lokacija i vreme

Lokacija i vreme takođe igraju važan faktor pri odabiru vašeg autfita. Odeća koju biste nosili na venčanje na plaži razlikuje se od one za restoran na otvorenom ili salu luksuznog hotela. Takođe, ambijent diktira stil, kome ćete se prilagoditi i na neki način daje vam svojevrsnu ideju o tome kako želite da izgledate.

Kada je vreme u pitanju, dnevne i večernje varijante diktiraju odabir toalete, obuće i šminke i prave svojevrsnu gradaciju ležernosti.

Haljina nije jedina opcija, te u koliko ste ljubitelji parnih odela ili pantalona i romantičnih topova, takođe ste napravili savršeni izbor za romantični autfit na venčanju.

Foto: @hoskelsa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp