Search
Close this search box.

Avanture koje vredi doživeti ovog leta!

Tropski dani su tu, a vi ne želite da ih provedete kod kuće uz klimu i spuštene roletne, već napolju, da uživate, sunčate se i dobijete bronzanu boju.

Ukoliko ovo leto ostajete u Beogradu mi imamo nekoliko predloga koji vam mogu pomoći da se razonodite i da vam ovo leto bude nezaboravno i puno avantura. Najbolja mesta za to su: bazeni koji osim preko dana rade i noću, akva parkovi, Ada Ciganlija i Lido, gde se apsolutno mogu zabaviti svi od 7 do 77 godina.
Ukoliko želite da naučite da ronite, naša preporuka vam je škola ronjenja. Namenjena je svim ljubiteljima čudnovatog vodenog sveta, kao i šarenolikih vrsta riba, školjki i raznih morskih lepota. Ronjenje je idealno i vama koji želite da pobegnete od svakodnevnih problema, da se relaksirate. Svi problemi će, bar na trenutak, nestati kada uđete u vodu. Ovo je avantura koju ne smete da propustite. Zašto ne bi postali bogatiji za još jedno iskustvo?
Avantura park, koji se nalazi na Adi Ciganliji bogat je raznim sadržajima koji su primamljivi svakom uzrastu. Između ostalog sadrži i igre orijentacije, memorije, snage, ravnoteže, iznenađenja… Organizuju čak i potragu za blagom, zar nije uzbudljivo? U okviru ovog parka nalazi se i akvarijum za ronjenje.
Za ljubitelje visokog adrenalina , skakanje bandžijem je pravi izbor. Pa, srećno!
Dobar predlog za aktivan odmor jeste krstarenje Savom i Dunavom. Mnogi brodovi organizuju krstarenje, gde ćete moći da uživate u divnom pogledu, a biće vam i prijatno jer je temperatura na reci koji stepen niža nego na asfaltu. Doživećete Beograd na potpuno drugačiji način sa reke. Ukoliko krstarite noću, videćete kako se svetla grada presijavaju na vodi – ovo je neverovatan doživljaj!
Ovaj predlog biće interesantan ljubiteljima konja, a to je, pogodili ste, škola jahanja. Osim što ćete naučiti kako da se ophodite prema ovim, kako mnogi kažu najplemenitijim životinjama, uživaćete na čistom vazduhu u prirodi i zabavićete se! Verujemo da ste ovo znali, ali nije loše napomenti: konji su poznati kao životinje koje imaju terapeutsko dejstvo na ljude!
Ovog leta nemojte zapostaviti ni one tipične aktivnosti kao što su vožnja bicikla, rolera, igranje odbojke na pesku, tenisa, golfa… Budite aktivni i uživajte u čarima vašeg omiljenog letnjeg sporta! Želimo vam da imate najuzbudljivije leto prepuno avanture i uživanja! Lepo se provedite!
Milica Stanojević
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp