Search
Close this search box.

Proverite da li ste i vi baksuzi u ljubavi!

Jelena Popović je dama koja je preuzela potpunu odgovornost za svoj život. Okrenula je svoj život naglavačke, promenila profesiju i počela da kreira nakit koji pomaže svima. Mnoge njene mušterije misle za sebe da su baksuzi u ljubavi, a ona je tu da im pomogne da postanu srećnici kada je o ljubavi (i ne samo ljubavi) reč.

,,Sve bi bilo mnogo jednostavnije kada bismo birali partnera na osnovu onoga što nama zaistra treba, a ne onoga što želimo. Za tako nešto potrebno je da prvo sebe dobro upoznamo, da budemo dovoljno iskreni sami sa sobom da bismo napravili jedan kratak, ali jasan spisak karakteristika osobe koje tražimo. Na tom spisku bi mogle u dve kolone da se nađu osobine na kojima insistiramo i one na koje ne pristajemo. Problemi nastaju kada nam se pojave takve osobe, a ne uklope se u skicu koju smo stvorili u glavi.”

Neki misle da su rođeni pod srećnom zvezdom, a drugi za sebe kažu da im nema pomoći. Ipak, trebalo bi da se uvek setimo one izreke: ,,Sve u svoje vreme”.

www IMG_9224,,Dešava se da upoznamo nekog novog i uzbudljivog, ali se sve nekako izjalovi  jer možda nije bio pravi trenutak. Nekada nam fali samo mrvica hrabrosti da priđemo ili preuzmemo inicijativu, ali nam se ne da, a nekada jednostavno upravo promašimo osobu do koje nam je stalo…

Sve to može da se doživi kao baksuz, ali, objektivno, mnogo stvari treba da se poklopi. Pravo vreme koje nije opterećeno gorućim životnim pitanjima u vezi sa karijerom, mestom stanovanja, bračnim statusom i raznim životnim promenama koje i te kako mogu da utiču. Važno je i da budete na pravom mestu i sa pravim stavom.”

Harizmatična dama otkriva nam tajnu koju krije njen nakit i kako nam ti neodoljivi kristali, od kojih su ovi aksesoari napravljeni, mogu pomoći da postanemo srećni u ljubavi.

,,Kristali mogu, svojom blagom energijom, da nam pomognu da se opustimo, okuražimo i prepustimo. Za svakoga pravimo pojedinačno tako što bacimo pogled na nečiju natalnu kartu i na osnovu aspekta bukvalno skrojimo to što toj osobi treba. Sve što pravimo je jedinstveno kao i osobe koje nose naše dizajne. Imamo individualan pristup prema svakome i prema svemu.

Svakog četvrtka nam je ,Astro četvrtak’ i tada su u dućanu naši astrolozi, Bogdanka Boba Zlatar i Vila Dobrila od 16 – 20 sati. Svojim klijentima poklanjamo usluge astrologa i izrađujemo personalizovane brojanice, po principima kristaloterapije, prema onome što vam astrološki i energetski odgovara i nedostaje.

Isto tako, možemo da odredimo koji su kristali klijentu potrebni i za koje čakre. To istražujemo svakog utorka od 16 – 20 časova, kada je ,Magični Utorak’. Tada je tu naš bard runskog plesa, Marko Nektan, i tada negujemo sve drevne balkanske običaje, kao što su gledanje u šolju, karte i Rune.”

Postoje mnoge ,,neverne Tome” koji i dalje ne veruju u magičnu moć kristala.

IMG_9213

,,Od kada je sveta i veka – zna se za moć kristala. Spominju se u svim drevnim knjigama kao i to za šta su se sve koristili. Tesla je smatrao da su kristali živa bića samo što mi ne možemo iz naše perspektive da sagledamo njihov vek stvaranja. Svi drevni narodi su voleli, nosili i koristili drago kamenje za razne stvari.”

Jelena nam je otkrila sta je to drago u dragom kamenju.

,,Drago kamenje je naša direktna veza sa Univerzumom i vremenom pre vremena. Svaki dragulj je priča i istorija za sebe, a svaka brojanica je izuzetna, jedinstvena i neponovljiva.”

Rečenica ,,takav mi je horoskop” se često koristi kada neko želi da izrazi nezadovoljstvo svojim emotivnim stanjem.

,,Astrologija je, između ostalog, kao veliki zvezdani sat koji može da vam definiše koji period u životu vam je dobar i za šta. Na primer, koliko puta roditelji, iz najbolje namere, opsedaju svoju odraslu decu povodom udaje, a njima je tada recimo odličan period za karijeru. Umesto da se strpe nekoliko meseci (ili godina) i iskoriste period adekvatno – oni niti se afirmišu kroz posao, niti se upoznaju sa onom pravom osobom. Kada bi svako odvojio malo vremena i jednom godišnje popričao sa svojim astrologom – svašta bi mogli pametmo da zavrte.

Jelena Popović nam je ispričala kako je došla na ideju da kreira narukvice od dragog kamenja i dala odgovor na pitanje da li ovaj komad nakita može da bude saveznik u rešavanju svih naših problema.

www IMG_9242

,,Kako sam u dizajnu nakita maltene trideset godina, dugo sam razmišljala šta bi to moglo da bude ,svetsko a naše’. Igrom slučaja desio mi se takav splet okolnosti da sam se našla na dnu dna i na kraju krajeva u svakom smislu te reči. Bile su to 2006. i 2007. godina. Kad god se nađem u takvim teškim momentima, volim da se prošetam Kalemegdanom gde je toliko različitih vera i kultura obeležilo naš narod na ušću dveju reka. Hodajući tako po onim bedemima koji su sve videli, došetala sam i do crkve Svete Petke koja je sagrađena na temeljima, verovatno, Demetrinog hrama – kao što je ceo Kalemegdan jedno veliko svetilište. Tamo sam tumarala po porti, u mislima tražila odgovore, a u svemu tome su mi privukle pažnju brojanice koje su mi bile toliko neprimereno neugledne i plastično – fantastične. Započela sam razgovor sa sveštenikom Radomirom Popovićem i ponudila mu da uvozim kristrale kako bi se nivo i prezentacija brojanica uzdigla svrsi i nekom pojmu lepote. Kad reče mi on: ,Pa zašto se ti, kćeri Jelena, ne baviš time?’  Momentalno su krenule da mi se ređaju ideje, pisala sam ih na ruci da mi koja ne nestane – i sve ostalo već znate.

Eto tako su meni rešile brdo problema – što ne znači da nikada nećete imati drugi set dilema i trzavica.

Ali, svratite do naše kristalne poslastičarnice – tu smo da vam pomognemo!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp