Search
Close this search box.

10 beauty trendova koje morate isprobati ovog proleća

Proleće je najbolje vreme da osvežite svoj izgled i isprobate nove stilove. Kako bismo vas dodatno inspirisali, prikupili smo 10 najlepših trendova za ulepšavanje sa modnih pista za proleće/leto 2017. Možda se ne mogu svi izgledi sa modnih pista preneti u svakodnevnu varijantu, ali ovi su definitivno prilagođeni svakoj prilici.

Roze rumenilo

Nanesite rumenilo na jagodice. Odaberite puderastu formulu za uglađeniji finiš. Sve što treba da znate o rumenilu pronaći ćete ovde.

Lagani talasi

Nanesite kremu za kovrdžanje kako biste navlažili kosu i pustite je da se prirodno osuši. Po potrebi dodajte na teksturi uz pomoć figara i rastresite lokne prstima.

Zalizana kosa

 

Napravite razdeljak ako želite. Iskoristite veliku četku da izravnate kosu. Smirite nemirne vlasi i elektricitet serumom koji pospešuje sjaj i zakačite kosu u rep ili punđu, ili je ostavite puštenu kao na slici.

Neustrašive usne

Da bi boja izgledala uredno, nanesite je koristeći četkicu i pažljivo obrišite sav višak.

Pletenica

Nema ničeg previše ,,fensi“ u vezi sa ovom pletenicom. Možete postići sličan izgled kao sa slike tako što ćete isplesti jednu ili dve. Da bi pletenica duže trajala, možete naprskati malo laka za kosu.

Sjajne ,,zanoktice“

Da biste poneli ovaj izgled, nanesite sjajni lak na donji deo noktiju, pre nego na same zanoktice. Za precizno nanošenje, koristite tanju četkicu.

Uglađena, prava kosa

U poslednje vreme, trend ravne kose više se javlja kod ravno ošišanih devojaka, što kao rezultat ima pun, zdraviji izgled. Kako bi vaši pramenovi bili mekani i sjajni, uvek nanesite formulu za zaštitu od toplote pre nego što ispravite kosu.

,,Razmazani“ crni ajlajner

Nanesite crnu olovku za oči unutar ivice oka. Zatim, iscrtajte spoljne ivice kremastim ajlajnerom. Prstima ili štapićem za uši pažljivo omekšajte linije.

Niska punđa

Prstima skupite kosu do gornjeg dela vrata, uvijte u punđu i učvrstite ukosnicama. Izgled može biti još bolji ako kosu upletete u pletenicu pre nego što od nje napravite punđu ili ako dodate jednostavnu crnu traku kao aksesoar.

Lagani hajlajt

Suptilno privucite pažnju ka konturama vašeg lica tako što ćete naneti prajmer pre nego što nanesete podlogu ili nanesite hajlajter u prahu duž jagodica i na sredinu nosa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp