Bela je vodeća boja ove zime, evo kako je stilizovati!

Onaj zimski trend sivih boja i tamne odeće nije potpuno iščezao, ali ove zime nosićemo malo više boja, na čelu sa belom. A kako do sada belo i nismo tako često nosili zimi, sada je trenutak da osmislimo nekoliko fashion načina da ove zime stilizujemo kraljicu boja – belu.

#All white look

Beli kaput, bele duboke čizme, bela džemper haljina i samo malo zlatnog nakita. Ovo je look u kome ćete izgledati kao da ste spremne da osvojite ceo svet.

#Bela jakna

Beli gornjaci su must have ove zime, bilo da je u pitanju pilotska jakna, ili kaput. Uz jeans, toplu rolku nežnih tonova, bele čizmice, koje su takođe u trendu, ove zime izgledaćete kao nežna pahuljica, od koje će ipak muževni krojevi načiniti damu sa stavom.

#Slip suknja

Zara i Stradivarius izbacili su bajkovite bele slip suknje, koje se savršeno kombinuju sa dubokim čizmama na štiklu i predimenzioniranim džemperima. Ušuškano, stajliš i belo, to je sve što želimo od ove zime.

#Vintage košulja

Vintage je ponovo u modi, a jedan od omiljenih retrko komada, svakako je ustručena bela košulja sa predimenzioniranim kragnama, koja se savršeno kombinuje sa džinsom, ali odlično izgleda i ispod polo džempera, koji su se takođe vratili na velika vrata.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp