Search
Close this search box.

Bob – najpopularnija frizura i ove jeseni!

Već nekoliko godina, kada je frizura u pitanju, vodeći trend je svakako bob ftizura, a odmah za njim, devojke koje su se odlučile za promenu, biraju i nešto dužu varijantu paža, lob.

Reč je o kraćoj kosi i sofisticiranoj frizuri, jednostavnoj za održavanje. Ovo je frizura, koja je savršen odabir, ako želite određenu, drastičnu promenu kod sebe, ali i pravo osveženje.

Camila Coelho

Zanimljivo je da čak i one žene, koje su skeptične, kada je kratka kosa u pitanju, biraju bob i lob frizuru, jer nije reč o prekratkoj kosi, već je možete stilizovati na najrazličitije načine, s obzirom da i dalje imate određenu dužinu, ali je ona znatno kraća, od duge kose na kakvu ste navikli.

Dunja Jovanić

Apsolutno oduševljenje ovom frizurom počelo je u Hollywood-u, gde ga je na ovaj ili onaj način ponela gotovo svaka žena, što je inspirisalo i svaku od nas da isproba planetarno popularnu frizuru.

Brittany Xavier

Ova sofisticirana frizura, stilizovana suptilnim loknama, savršena je za svečane prilike i lepršave, romantične lookove, dok je potpuno prava varijanta razervisana za casual lookove i one dana, kada želite da izgledate nešto jednostavnije.

Jenna Dewan

S obzirom da je instagram nepresušna doza inspiracije, mi smo izdvojili nekoliko najlepših bob i lob frizura, koje bi vas možda podstakle da počnete da razmišljate o ovoj chic promeni, koja će i ove jeseni biti vrtoglavo popularna!

Khloe Kardashian

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp