Search
Close this search box.

Budite ljubav iako ste sami!

Mesec u znaku ljubavi uveliko je otpočeo. Zaljubljeni su i više nego uzbuđeni, jer dan zaljubljenih pristiže. Ipak, pitamo se, kako se tog dana osećaju oni koji su singl?

Svi tragamo za nekim ko će nas voleti svakog dana u godini, a ne samo tog famoznog 14. februara, zar ne? Nisu svima potrebni pokloni i romantično veče koje će se na kraju završiti sa postovima na društvenim mrežama – čija je jedina poenta da svetu pošalju poruku: Vidite, i ja sam voljena!

Da li je to zaista poenta dana ljubavi?

Evo šta ljubav nije!

Ukoliko ste slobodne na dan romantičnih poruka, poklona, čokoladica i cveća, iskoristite ga tako da ne budete usamljene.

Posvetite se sebi, kupite omiljeni parfem, ili neku krpicu koju ste dugo merkali sa izloga. Mlada ste žena, koja ne mora da očekuje poklon od partnera, možete to sebi i same priuštiti.

Nije nam baš uvek potrebna druga polovina, kako bismo bile srećne. Izazovite sebe i uradite nešto što niste ranije. Časovi tanga zvuče veoma uzbudljivo. Ko zna, možda se i zaljubite!

Nemojte imati pik na ovaj dan, jer su svi oko vas srećni i zaljubljeni. Neka strpljenje bude jedan od vaših najboljih aduta. Za ljubav uvek ima mesta i  doći će kada se najmanje budete nadali.

Okupite vaše najbolje prijateljice  koje su takođe singl, i napravite pidžama party, ili izađite u neki lokal i zabavite se!

Šest rečenica koje singl žene ne podnose

Vežbajte! Oslobodite se negativnih misli čak i kad vas ljubav zaboravi. Uživajte u vožnji bicikla, plivanju u bazenu, trčanju, ili prosto prošetajte.

Pomislite na 15. februar. Hoće li zaljubljeni parovi nastaviti da šapuću slatke reči i svakodnevno priređivati iznenađenja i romantične večere?

Februar je mesec koji slavi zaljubljene – Izazivamo single devojke da se kroz naš čelendž za 28 dana zaljube u sebe!

Vama, koji niste zaljubljeni, želimo da se zaljubite, da osetite toplinu nečijeg bića i ustreptite na samu pomisao na voljenu osobu. I ne morate nikad da slavite 14. februar, jer je ljubav da se slavi svaki dan, ali je morate slaviti, od prvog trenutka, kad vam se dogodi.

Do tada vam želimo da punim plućima uživate u skladu i ljubavi sa sobom! Ako u sebi negujete ljubav, vi ćete zračiti i kada ste sami!

Milica Stanojević

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp