Kako biti seksi u svako doba

Ima li šta bolje od toga da se osećate seksi? Verovatno, ali hajde da se složimo da je to jedna od boljih stvari u životu, zar ne? Bar mi tako mislimo… i postoje načini da budemo seksi – odmah!

Podsetite se ko ste

Nažalost, mnoge od nas budu uhvaćene u vrtlog života – ispiti, čišćenje kuće, briga o deci, posao ili od svega po malo. Tada retko kada imamo vremena da budemo izazovne. Uglavnom ostavimo to za vikend, ako i tad stignemo. Međutim, biti seksi je umnogome stanje uma i može biti korišćeno bilo kad i bilo gde.

mirror

Naravno, pomaže uz nekoliko ,,rekvizita“ i aksesoara. Dakle, stavite omiljenu narukvicu ili šta god da vam posebno dobro stoji i verujte nam, osetićete se privlačnijom, a ta privlačnost će zračiti.

Usporite. Osetite svoju senzualnost i krećite se s njom, jer će se ona ispoljiti kroz vaše pokrete i glas.

Seksi haljina može učiniti mnogo, ali jedan osmeh, ruka na ramenu ili dodirivanje usana prstima… to je nezamenljivo. Postoji, ipak, tanka linija koju ne želite da pređete. Želite da budete seksi i senzualne, a ne jeftine. U čemu je razlika? U tome da znate svoju vrednost i ne činite ništa čisto da biste privukle pažnju i da biste se ,,dale“ prvom muškarcu koji naiđe. Vi ne morate da se dajete uopšte. Senzualnost je samo vaša.

Znanje je moć

Znati umetnost seksa vam odmah daje prednost. Znate da možete zadovoljiti muškarca i zato se osećate izazovnom. Ponavljamo, ne morate dati ništa, dovoljno je samo da znate. Sva sreća pa postoji mnogo knjižara u kojima postoji literatura o seksu, članci i ostali zanimljivi sadržaji koji se mogu pronaći na internetu. Koristiće vam, ubeđene smo.

Važno je šta nosite

Sexy-young-couple

Od parfema do veša, ono šta obučete će učiniti da se osećate na određeni način.

Kao što smo već napomenule, biti seksi je psihičko stanje. Ako se tako osećate, ponašaćete se u tom maniru; nosićete određenu garderobu i posedovaćete tu senzualnu dozu samopouzdanja. Zapamtite: vi ste prelepa, privlačna žena. Svaka od vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp