Search
Close this search box.

Čeznete za dugim trepavicama, punim volumena! Da li ste čuli za lash lift?

Sigrurno imate bar jednu drugaricu koja komentariše kako ima prekratke ili retke trepavice, ili je to možda baš vaša “muka”? Većina žena priželjkuje guste i duge trepavice, pune volumena, jer su one jedan od osnovnih simbola ženstvenosti! Guste i duge trepavice predstavljaju svojevrstan okvir za naše oko, a pogledu daju određenu misterioznost i sexipil.

Međutim, kao što smo spomenuli, mnoge žene nemaju trepavice iz snova. Prvo rešenje za kojim posežu, svakako je maskara, koja privremeno može pomoći i dati trepavicama određenu punoću, ali uporno skidanje maskare može dovesti do toga da izlomimo i oštetimo trepavice. Sa druge strane, veštačke trepavice ponekad mogu izgledati neprirodno i nisu pogodne za opuštene, dnevne varijante. Zato je možda došlo vreme za novo rešenje!

Da li ste čule za lash lift?

Reč je o keratinskom tretmanu uvijanja trepavica. Ovaj tretman pronalazi sve veću primenu u svetu, jer je pristupačniji, jednostavniji i lakši za održavanje, od klasične, dugotrajne nadogradnje trepavica. Ovaj tretman doslovno podiže vaše trepavice, uvija ih i daje im definiciji i traje u proseku od 6 do 8 nedelja.

Sam lash lift tretman traje oko sat vremena, a potrebno je doći čistih trepavica. Na gornji kapak oka, stavlja se silikonski jastučić, na koji trepavice naležu, a zatim ih kozmetičarka premaže posebnom vrstom lepka i na taj način ih uvija u pravom smeru. Potom se na koren trepavice nanosi preparat ua uvijanje trepavica, koji mora odstojati na trepavicama neko vreme. Zatim se nanosi sloj koji fiksira trepavice. Nakon svega ovoga, sledi farbanje trepavica, kako bi one zaista došle do izražaja. Na samom kraju ovog tretmana, na trepavice se nanosi nega sa keratinom, koja takođe mora malo da odstoji na dlaci trepavica. Na samom kraju oko se blago čisti od nanesenih preparata i to je to! Dobili ste svoje trepavice iz snova!

Bitno  je da znate da se nakon tretmana, trepavice ne smeju kvasiti 24h.

Kako doći do prave maskare?

Nakon ovog tretmana, trepavice su toliko definisane, uvijene i podignute da vam maskara više, gotovo, neće biti potrebna!

Ukoliko biste želeli da saznate više o ovoj popularnoj beauty tenici, možete posetiti Sajam kozmetike, koji će se ovog vikenda održati na Beogradskom sajmu. Tamo će vam se između ostalih predstaviti i Eyelash factory, koji važe za najbolju kompaniju u Srbiji, kada je o nadogradnji trepavica i edukaciji kozmetičara reč! Oni su prvaci lash lifta, kod nas, tako da bi ovaj sajam kozmetike mogao da bude izvor novih saznanja i možda mesto konačne odluke!

Foto: Eyelash Factory

Posetite Sajam kozmetike i Eyelash factory za prelep, ženstven i misteriozan pogled, koji osvaja!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp