Chroming: novi trend šminkanja

Zaboravite konturisanje i strobing – stigao je Chroming, novi trend posvetljivanja! Sve što vam treba je veoma specijalan karmin.

Ako se sećate, pre samo par meseci pisali smo o tehnici konturisanja – strobingu. Prvo se pojavilo konturisanje, zatim strobing, a sada vam pišem o Chroming-u. Ovaj novi trend je nastao zahvaljujući MAC kozmetici i njihovom šminkeru Dominiku Skineru.

image1

Chroming je u osnovi ista tehnika kao strobing, odnosno nanošenje hajlajtera na određene tačke lica koje želite da istaknete, međutim koristi se drugačija tekstura i poseban proizvod. Ako ne možete sebi da priuštite MAC ruž u nijansi Tanarama, sigurno imate u svojim zalihama mnoštvo metalik ruževa koje ne koristite ili su na isteku roka trajanja. Zgrabite ih i nanesite na vaše jagodične kosti i dobićete Chroming! 🙂

Umesto da koristite kremasti, tečni ili hajlajter u kamenu koristićete MAC metalik ruž. Nanesite ga i dobro izblendirajte na jagodične kosti, ispod obrva, ili na tačke lica koje želite da vam zasijaju.

Jelena Perkunić, profesionalni šminker, rođena je 1987. godine, a profesionalnu karijeru započinje 2008. Mlada, ambiciozna i željna novih saznanja, interesovanje za modu, film i šminku pokazuje još u osnovnoj školi. Obrazovanje stiče kod najpriznatijih šminkera u Srbiji, praksu radom na stvaranju TV programa u producentskoj kući ProVision, dok svoje znanje, umeće i profesionalizam dokazuje radom na televiziji Pink. Vlasnica je makeup studija u centru Beograda, na Vračaru, osobenog po pozitivnoj vibraciji koju prenosi kako na polaznike kursa šminkanja koji organizuje, tako i na afirmisane javne ličnosti iz sveta mode i muzike.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp