Search
Close this search box.

Novi fitness trend koji može promeniti vaš odnos prema treningu

cozy cardio

Hope Zuckerbrow osmislila je novi fitness trend, koji je preplavio TikTok. Reč je o cozy kardiju, za koji mnogi tvrde da im je promenio odnos prema treniranju.

Cozy cardio osmišljen je kao jednostavan i bezbolan način povećanja nivoa fizičke aktivnosti.

Pročitajte: Trening koji će vam biti najbolji saveznik u borbi sa celulitom

– Želim da cozy cardio bude pokret za žene da povrate svoju vezu sa vežbanjem – rekla je u jednom od svojih videa Hope.

Za ovu aktivnost potreban vam je prijatan prostor, osvežavajući napitak, poput proteinske kafe ili vode, omiljena serija i sve je spremno da se malo razmrdate.

@hope_zuckerbrow first cardio session in the new place!!!✨🩷 #cozyathome #cozy #cardio #walk #walking #selfimprovement #selfcareroutine #healthylifestyle ♬ original sound – hope

Naime sve što treba da uradite je da napravite cozy atmosferu u kojoj se osećate prijatno i posvetite se laganom treningu. Da li imate sprave za sobno vežbanje, ili samo prostirku na kojoj ćete dok gledate omiljenu seriju ili slušate podkast uraditi par vežbi, zavisi od vas.

Ovaj tip aktivnosti neće vam dati izvajane trbušnjake niti pomoći da drastično smršate, ali će vam pomoći da promenite odnos prema treningu, uspostavite vezu sa potrebom za fizičkom aktivnošću i tako se motivišete da počnete sa laganim treninzima u prirodi, ili odlaskom u teretanu.

@hope_zuckerbrow

Thursday cozy cardio🩷

♬ original sound – hope
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp