Search
Close this search box.

Da li on “online” flertuje sa vama?

Internet je postao svakodnevnica skoro svakom trećem građaninu, svidelo se to nama ili ne, i gotovo sve radimo preko njega, počev od “online flerta”,  pa sve do plaćanja računa.  Ipak, mi ćemo se zadržati na “ljubavnoj” temi.

Dešava li se i vama da kada se online dopisujete sa nekim dečkom, ne možete da provalite da li taj dečko flertuje sa vama, ili vam se to pak samo  učinilo? Muškarce je nekad teško dešifrovati, iz tog razloga naša šoljica čaja je istražila i došla do sigurnih dokaza da on definitivno flertuje sa vama:

Da li vam je poznata pošalica “Ono što niste objavili na instagramu nije se ni dogodilo “, tako važi i sledeće : Ukoliko vas prati na bilo kojoj, ili na svakoj društvenoj mreži, budite sigurne da je zainteresovan za vas, ovo je prvi znak od kojeg sve počinje.

Pored toga što vas prati na instagamu i twitteru, on vam lajkuje svaku moguću objavu. Naravno u nekim slučajevima to je samo prijateljski, ali verujemo da vi to same umete da razgraničite.

Korak dalje i bliže tome da shvatite da je zainteresovan jeste kada vidite da je ostavio komentar na vašoj objavi. To je siguran znak da on flertuje sa vama.

Nakon toga, vi ste razmenili brojeve telefona, a on je taj koji stalno započinje konverzaciju sa vama. Dakle, sve je jasno. Ipak, ne bi trebalo da očekujete da se on uvek prvi javlja, ukoliko mu se vi ne javite ponekad, on bi mogao da pretpostavi u tom slučaju da niste zainteresovane.

Najčešće greške u flertovanju i kako ih izbeći

Kada vam se javi, ne šalje vam samo smajliće i emotikone, već  konkretna pitanja, ukoliko ima i onoga ” Šta bi bilo da sam ja sada pored tebe” , taj dečko je i više nego zagrejan za vas.

Došli ste do onog dela kada ne možete zamisliti dan bez njegove poruke. Vaša online interakcija postala je sastavni deo vašeg dana. Savetujemo vam da budete pažljive oko toga koliko dugo već traje vaš odnos koji je isključivo preko interneta.

Sada smo došli do najsigurnijeg znaka da neko flertuje sa vama preko “mreže”, a to je kada niste online predugo, već  mu konkretno stavite do znanja kako se osećate i zakažete dejt, tada  vaša bajka zvanično počinje , osim ako vas ne dele kilometri, tada je razumljivo da ste duže online.

Učinite nešto u realnom životu, pozovite ga na dejt, budite sigurne da on samo to čeka. Mi vam držimo fige!

Milica Stanojević

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp