Search
Close this search box.

Da li vam je Foreo zaista potreban?

Sva ta kozmetika i dodaci za negu lica i tela koji se svakodnevno pojavljuju na svetskom tržištu, kod žena izazivaju onu reakciju: “Uh, moram i ovo da imam!”, dok muškarci kada udju u kupatilo budu u fazonu: “Šta je sad ovo, majko moja?! Kakav je ovo novi satelit uleteo u kupatilo?” I naravno, ne bi pogodili čemu neki proizvod služi ni za tri života. 


Moja opsednutost kozmetikom i raznim stvarčicama u vezi sa negom traje još iz tinejdžerskih dana. Kupujem i impulsivno, kupujem i proračunato, kupujem stalno i potrebno i nepotrebno. I iskreno da vam kažem, još kad sam počela da kupujem kozmetiku, volela sam da čitam reklame gde obećavaju lice kao sa naslovnice i kosu kao sa reklame, kao da geni, ishrana i način života nisu važni. Prosto sam volela da me lažu!!! 🙂

Kako sam sazrevala, kupovala sam koliko toliko pametnije i novac davala više na negu i tretmane koji će mi dati jedinstvene benefite, nego na još jedan isti proizvod koji će da popuni prazninu na mojoj polici (koja je, po kriterijumima mnogih, već prepuna!)

Jedna od stvari koje mi dugo stoje na spisku želja je Foreo. Sećam se tačno oglasa na Facebook – u i kada sam prvi put videla da je ta čudna spravica stigla kod nas. Nisam imala pojma čemu služi, ali sam znala da je meni ona potrebna.

Godinama sam je merkala, gledala, pratila sniženja u DM – u, čekala da mi neko kupi ili da mi padne sa neba. Naravno, ništa od toga, jer ko bi se setio da meni priskoči u pomoć kada je o nezi lica reč, kada već imam stvarno, stvarno čisto lice.

Međutim, taj Foreo mi je prosto kljuckao mozak i morala sam da nadjem opravdanje da ga kupim – a ko traži, taj i nađe! Tako me je polovinom prošle godine obradovala vest da sam trudna i će u februaru (sada već za koji dan) stići naša beba. Obradovala me je vest, ali me nisu, ni najmanje, obradovale mučnine, glavobolje, dehidriranost i sve što je pratio moj prvi trimestar “blagoslovenog stanja”. Na 40 stepeni u Beogradu bilo mi je loše kad samo pomislim na vodu i hranu, a kamoli na to da mi je 2 litra vode dnevno neophodno.

Nedeljama nisam jela skoro ništa, nisam pila dovoljno tečnosti, a mučnine su me dodatno dehidrirale. To se odrazilo na sve – na višak kilograma (hvala Bogu), ali i na kvalitet kose, koja je opadala u pramenovima, kao i na moje prečisto lice koje je počelo da se peruta i suši. U njemu jednostavno nije bilo života, čak i kada je na prvi pogled delovalo da je stanje koliko toliko korektno.

Drugarica mi je i tada pričala koliko je oduševljena Foreo Ufo proizvodom, koji savršeno hidrira pomoću jedinstvenih maski, ali meni je trebalo da prvo sredim isušene delove lica… Odlučila sam se za Foreo Luna mini 2. Presudilo je to što ima više brzina vibracija, namenjen je za sve tipove kože, što je meni bilo veoma važno, jer sam znala da će proći period isušenosti, a naravno da sam znala i to da je ovo čudo dobilo nagradu Cosmopolitan beauty awards 2017. godine. Kako znam? Pa, pobogu, pratim! 🙂

 Još jedna super stvar je što se uređaj puni preko USB kabla, pa nema izgovora da ste zaboravili da kupite bateriju ili da ste kupili neodgovarajuću. 

Već nakon prvog korišćenja osetila sam da mi je lice crvenkasto, a ne iritirano. Primetno je bilo da je proradila cirkulacija i da je efekat vibracije  učinkovit. Nestali su vidljivi tragovi perutanja, a pena za čišćenje lica kao da je dublje prodrla u kožu, pa je ona postala mekanija i “otvorenija” za negu. 

Postupak je veoma jednostavan. Umijete se, nanesete sredstvo za umivanje na lice, uključite Foreo Luna mini 2, podesite brzinu koja vam odgovara (sa tim možete da eksperimentišete i sami ćete znati šta vam i u kom periodu najviše prija), okrenete stranu koja je namenjena vašem tipu kože (sa jedne strane su oni “pipci” manji i tanji, pa su pogodni za normalno i suvo lice, a sa druge su deblji i duži, namenjeni za masniju kožu). Ceo postupak masaže meni traje 30 – ak sekundi, a nekad i duže, jer se zaigram, pa mi vreme proleti. 🙂

 Nežno prelazim Foreom preko lica, a posebno obratim paznju na isperutane delove (koje odavno više nemam) kao i na delove lica koji su mi podložniji boricama, jer ipak sam zagazila u tridesete.

Ono što potpisujem je da mi je lice svežije, čistije, zategnutije, ne visi čak i kad oteknem od trudnoće, nezdrave hrane ili nedovoljno sna. Gipkije je i nekako posle tretmana, kao da je moje lice više moje – nadam se da razumete šta hoću da kažem!! Skida svu masnoću, višak sebuma, ostatke šminke i sve ono što doprinosi lošem izgledu. Ne želim da zvučim kao dama iz Top Shop – a, ali ako me pitate da li vredi – VREDI!

Znam da nije najjeftinija stvar u životu i da sigurno imate neke preče stvari za platiti, jer su se nagomilali računi i troškovi od januara koji je trajao tri meseca, ali ako želite da unapredite kvalitet kože lica, da uradite nešto dobro za njega, onda ga kupite što pre. Stvarno “radi posao”, vredi i trajaće vam godinama. 

Jao da, meni pomaže i pri smanjivanju podvaljka, za koji mi je, kao, kriva samo trudnoća. 🙂

Odličan učinak Forea Luna mini 2 na moje lice, podstaklo me je da razmislim i o kupovini Foreo Ufo uređaja, tog u koji se stave neke njihove super maskice i o Foreo četkici za zube, ali o tom potom. Iskreno, još uvek su na listi čekanja.

Ako vas zanima još nešto u vezi sa ovim proizvodom, koji je na moju preporuku počela da koristi i moja bratanica koja muku muči sa tinejdžerskim bubuljicama, u čemu joj Foreo neizmerno pomaže, pišite mi. Volela bih da vam pomognem i odgovorim na sve što vas zanima.


Ružica Petronijević

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp