Search
Close this search box.

Damski i romantično: 5 elegantnih odevnih komada koje možete pronaći u Stradivariusu!

Kako je sezona venčanja u toku, a pored toga je leto i svi imamo malo više vremena za večernje izlaske sa prijateljima, našem garderoberu potrebno je blago osveženje u vidu neke upečatljive, gracioznije i sofisticiranije odevne kombinacije.

Ovaj put zavirili smo u jedan od naših omiljenih high street brendova i odabrali smo za vas 5 savršenih odevnih komada, koji su savršen izbor za posebne prilike, a koje načinom kombinovanja i aksesoarima, vrlo lako možete prilagoditi svom stilu.

Crna košulja haljina

Reč je o dugoj košulji od finog prozračnog materijala, koja je providna i ispod koje dolazi jednostavna, mala crna haljina. Kombinacija ova dva komada izuzetno je chic i ostavlja bez daha. U kombinaciji sa štiklama i torbicom jarkih boja, nećete proći neopaženo, u kojoj god prilici da ponesete ovu haljinu.

Stradivarius (3390 rsd)

Pantalone dubokog struka

Sezonama u nazad parna ženska odela, jedan su od vodećih trendova. Pantalone dubokog struka sa kaišem, koji dodatno naglašava vašu ženstvenu figuru, savršen su odabir za svečane prilike, a možete ih kombinovati kako sa sakoom, tako i sa zanimljivim romantičnim bluzicama, kakvih su radnje pune.

Stradivarius (3290 rsd)

Plisirana suknja

Plisirane suknje, same su po sebi sinonim elegancije, pa iako se mogu nositi i u dnevnim varijantama, ako ih iskombinujete na pravi način njihova lepota će doći do izražaja i dodatno će naglasiti vašu ženstvenu prirodu. Sklopite jednostavan minimalistički outfit sa crnim sandalama i jednostavnim topom i napravili ste savršenu kombinaciju za venčanje ili koktel veče.

Stradivarius 2490 rsd)

Crni top

Zanimljiv čipkani top, klasičan je i elegantan komad, koji možete kombinovati na najrazličitije načine. Bilo da ga nosite uz pantalone, ili suknju, njegova jednostavna elegancija i raznolika mogućnost kombinovanja, čini ga pbaveznim komadom u vašem garderoberu.

Stradivarius (2590 rsd)

Sako haljina

Sako haljina predstavlja svojevrsni modni klasik i odgovara gotovo svačijoj figuri. Ona oslikava snažnu ženu, odlučnog karaktera, a istovremeno damu koja uživa u svojim manirima. Ovaj model haljine definitivno je nešto što treba svakoj od nas.

Stradivarius (4590 rsd)

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp