Search
Close this search box.

Danas imate bad hair day? Jednostavno napravite ove brze punđe

Neobavezne, zabavne ili one uglađene, pak, punđe su idealna frizura ovih dana, kada je vaša kosa toliko neposlušna da je nezamislivo nositi je puštenu.

Uostalom, punđe koje viđate na poznatim damama, nisu ništa komplikovano i vrlo ih jednostavno možete napraviti same i to za vrlo kratko vreme, od samo par minuta.

Mi vam donosimo 3 punđe koje vam oduzimaju dah kada ih vidite na instagramu, a zapravo ih je vrlo lako napraviti kod kuće:

Istaknuti frizer, Srđan Kolarević, otkriva najpopularnije frizure ove sezone!

Spiralna punđa

Za ovu punđu neophodno je da nam kosa bude ispravljena i svilenkasta. Kosu zatim začešljajte od lica, kao da ćete vezati rep. Vežite niski rep i pričvrstite ga silikonskom gumicom. Zatim ga uvijte u spiralu  i obmotajte je u krug. Svoju čudnovatu punđicu pričvrstite ukosnicama, a zatim je fiksirajte sa vrlo malo laka za kosu.

Punđa – kika

Da biste ovu frizuru iznele na „RED CARPET“ način, neophodno je da potpuno začešljate svoju kosu i vežete perfektan visoki rep na temenu. Svoju baby hair začešljajte i fiksirajte lakom, kako ne bi štrčala od vaše perfektne frizure. Kosu iz repa podelite na tri jednake sekcije i ispletite kiku, ali se potrudite da vam kosa ne ispada iz nje. Kiku obmotajte oko korena repa, pričvrstite je elastičnom gumicom i ukosnicama i izađite napolje sa jednostavnom a interesantnom frizurom.

Punđa u stilu 90ih

Pre nego što kosu skupite u punđu, nekoliko pramenova odvojte da vam neobavezno padaju preko lica. Ostatak kose vežite u neuredan rep, a kada poslednji put obmotate gumicu oko korena repa, kosu nemojte izvući do kraja već tako previjen rep irazvucite u lepezu,koju ćete rukama uvrteti u neobaveznu i čupavu punđu, koju ćete učvrstiti elastičnom gumicom. Ništa lakše, a frizura je vrlo efektna.

Frizure iz devedesetih koje su ponovo u modi!

Uz ove 3 jednostavne a prelepe punđice, nikad nećete izaći iz kuće bez frizure, a nećete morati da utrošite ceo dan, da biste stilizovale kosu. Bićete mladolike, nasmejane, trendi, a što je najvažnije, nećete se nervirati jer vas kosa od ranog jutra ne sluša i otežava vam spremanje za posao.

Teodora Vuković

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp