Search
Close this search box.

Dodela Gremi nagrada 2017: najbolje obučene zvezde

Crveni tepih na dodeli Gremi nagrada uvek je bio pozornica za najodvažnije i najluđe modne poteze. Mesto na kome možete biti potpuno obučeni, a opet praktično goli. Ove godine, pak, velikani muzičke scene nas nisu izneverili – Dženifer Lopez, na primer, koja je prikazala svetu novi nivo sofisticiranosti. Visoka moda krasila je i veliku pobednicu večeri, Adel

Adel u Živanšiju i nakitu koji je dizajnirala Lorejn Švarc.

Kejti Peri u kreaciji koju potpisuje Tom Ford.

Solanž Nouls u Gučijevoj haljini i Marjam Nasir Zadeh cipelama zasenila je sve oko sebe.

Krisi Teigen nas ne može izneveriti na crvenom tepihu čak i da joj život zavisi od toga. Izgledala je jako izazovno u svojoj crnoj haljini sa više tekstura i sa pertlama napred  i preko oba ramena.

foto: Jon Kopaloff/FilmMagic

Dženifer Lopez nam je još jednom pokazala da joj godine ne mogu ništa ponevši  haljinu koju potpisuju Ralf i Ruso.

Predivna Rijana ostavila nas je bez daha u Armani Prive kreaciji i Chopard nakitu. Ipak, možda je najviše pažnje privukla njena cirkonima prekrivena pljoska. Devojka zna kako da se zabavi, u to nema sumnje.

Lejdi Gaga je na crveni tepih zakoračila u kožnom krop topu koji otkriva… sasvim dovoljno, kao i u kožnom šorcu i sve to je zaokružila mrežastim čarapama i čizmama na platformu preko kolena. Živeo rok!

Naravno, kako da ne spomenemo NJU? Iako nije prošetala crvenim tepihom, Bijonse, koja nas je nedavno obavestila da čeka dve prinove, pojavila se na sceni u zlatnoj haljini koju je kreirao Peter Dundas i priredila publici i svim gledaocima kraj malih ekrana nastup godine – iako je godina tek počela.

foto: getty
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp