Search
Close this search box.

Događaj koji vredi posetiti!

Dobro znate da mi u My cup of tea timu uvek volimo da vam preporučimo nešto što smatramo da će koristiti i vama i vašoj porodici. Znate i to da uvek glasamo za zdrav život, zdrave navike i pozitivno razmišljanje.

Zato je naša preporuka da tokom vikenda, od 15. do 17. septembra, posetite manifestaciju Belfis, koja će se održati u BelExpo hali na Novom Beogradu. Reč je o sajmu rekreacije i fitnesa na kojem će se predstaviti kompanije koje se posredno i neposredno bave konceptom zdravog života. Ovakve prezentacije veoma su popularne u svetu, a prvi put dešavaju se i kod nas.

Svo posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svim segmentima rekreacije i fitnesa, a osim teorijskog dela, posetiocima će biti omogućeno da se u određenim zonama i praktično upoznaju sa brojnim načinima vežbanja. Na pet bina biće predstavljeni noviteti iz oblasti fitensa, pilatesa, joge, a poseban deo biće pripremljen za najmlađe posetioce koji će uživati u brojnim aktivnostima namenjenim njihovom uzrastu.

Uz svaku kupljenu ulaznicu dobija se poklon, a cena karte iznosi od 200 – 400 dinara.

Celu manifestaciju podržalo je Ministarstvo omladine i sporta, a čast da svečano otvori ovaj događaj imaće proslevljeni vaterpolista, sada ministar, Vanja Udovičić.

Ukoliko nameravate da trenirate i da povedete računa o zdravlju, kliknite ovde!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp