Search
Close this search box.

Tri najlepša mesta u Beogradu za doručak sa ukusom Francuske

doručak

Vikend je vreme kada nakon naporne radne nedelje, konačno poželimo da malo ugodimo sebi, a jedna od prvih stavki na našoj hedonističkoj listi je doručak i kafa koju nećemo spremiti sami. Zato smo ovog vikenda odabrali da uživamo u francuskim kroasanima i dobrom espresu, a donosimo vam i spisak najboljih mesta u gradu, na kojima ćete pojesti najlepše kroasane.

#La Boulangerie

La Boulangerie pekara u Kneza Miloša, osim što je raj za stvaranje najinstagramičnijih fotografija, omiljena je lokacija mnogih Beograđana, kada žele da pojedu omiljeno francusko pecivo – krosasan. Osim toga u ponudi imaju savršene sendviče i hrskave bagete, savršene za bruskete i kanapee, ako u subotu veče pripremate večeru za prijatelje.

#L’Artisan Pastry

U Bulevaru kralja Aleksandra moći ćete da okusite ukus pariske magije. Ako volite kroasane sa slatkim punjenjem, poput vanile i svežih jagoda, ili krema od pistaća L’Artisan Pastary je pravo mesto za vas.

#Fini.rs

Jedna od najlepših poslastičarnica u gradu sa najukusnijim poslasticama, pa tako i kroasanima, definitivno je Fini, koja ima svoje radnje na Vračaru i Dorćolu. Uz to njihove male minimalističke baštice pravi su raj za prvu jutarnju kafu i slatki doručak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp