Duhovni životinjski vodiči

U subotu, 3. septembra u 19 časova, Aleksandar Imširagić, astrolog, održaće javno predavanje i prezentaciju svoje nove knjige „Duhovni životinjski vodiči“ u hotelu Tulip Inn Putnik na Novom Beogradu.

Životinje čine energetsku osnovu ljudi. Sam dinamizam ljudske podsvesti predstavlja ogromno polje energije koja ima svoju prirodu i koja je uvek u korespodenciji sa određenom životinjom. Svi ti oblici energija čine naše instinktivno emotivno polje koje nas direktno određuje i koje jednom rečju nazivamo sudbinom. Upravo je u tome značaj razumevanja duhovne prirode životinja, jer usaglašavanjem sa različitim darovima koje svaka od njih poseduje, čovek ispravlja svoje podsvesne, instinktivne i često nasleđene kodove koji ga determinišu u smeru ponavljanja istih karmičkih, odnosno genetskih grešaka.

Duhovni zivotinjski vodici

Kada je ogovarajuća životinja unutar nas, kao vid određene energije, smirena i zadovoljna – tada je osoba sposobna da u punom kvalitetu živi svoj život na Zemlji i da istovremeno ispuni najdublje potrebe svojih predaka. Tada se ona uskladila sa svojom vibracijom na Zemlji pronašavši identitet energije ili ono što tradicije šamana nazivaju – svog Duhovnog Životinjskog Vodiča. Svaki čovek ima 4 primarna vodiča: glasnika, vodiča puta, životnog vodiča senke i našeg pravog životnog vodiča (power animal). Životinjske esencije mogu da se koriste u AstroHealing radu za kreativnu aktivaciju planeta, kao za i balansiranje i pozitivno aktiviranje najrazličitijih izazovnih planetarnih aspekata. Tako će, na primer, esencija Lava dati hrabrost, esencija Dabra pomoći u strateškom planiranju, dok će nam esencija Gorile dati podstrek da se aktiviramo i počnemo redovno da vežbamo.

Kao što cvetne esencije u sebi nose energetske zapise cveća, tako postoje esencije koje deluju na onaj vatreni, aktivni deo prirode u nama, onaj deo koji želi da se izrazi kroz određene akcije i stvaranje. To su životinjske esencije. I dok su cvetne esencije prevashodno za emotivni balans, esencije divljih životinja u sebi nose energiju aktivacije datog kvaliteta, odnosno aktivnog principa.

foto: Nikola Rudić
foto: Nikola Rudić

Aleksandar Imširagić  je međunarodno sertifikovani profesionalni astrolog, predsednik međunarodnog saveta za astrološko obrazovanje pri ISAR-u (International Society for Astrological Research) i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu. Astrologijom se bavi od 1986. godine, učitelj je meditacije, autor je 11 astroloških knjiga i organizator godišnjih međunarodnih astroloških konferencija na Balkanu od 2001. godine. On danas vodi razvijenu astrološku školu s redovnim programom u okviru Kepler Instituta u Beogradu, Ljubljani i Harkovu (Ukrajina), kao i veoma snažno razvijenu dopisnu skolu, čiji diplomirani studenti danas predstavljaju jedne od najbolje edukovanih astrologa. Objavio je 11 knjiga koje su prevedene na četiri jezika.

Više o ovoj temi na www.energetskipsiholog.org

FB: EnergetskiPsiholog

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp