Search
Close this search box.

Dušan Lazić Laza – Master class koji će vas naučiti da svoj make up dovedete do perfekcije!

Danas gotovo svaka od nas želi da ovlada tehnikama šminkanja do perfekcije, kako bi svakoga dana na nov i kreativan način mogla da uživa u svojoj lepoti.

Čini se kako beauty svet nikada nije bio raznovrsniji make up trendovima, ali i proizvodima, pa nam sad već postaje teško da se u tome snađemo, bez da provedemo sate i sate gledajući različite youtube tutorijale i vežbajući novu tehniku ispred ogledala.

Ako ste zaista jedna od onih koja želi da nauči kako da iz svog lica izvuče maksimum, prikrije sitne nedostatke i naglasi sve ono što je već čini lepom, onda je Master class Dušana Lazića Laze pravo mesto za vas, jer ćete 3. aprila u Kombak dvorani imati priliku da za svega 3 sata naučite da se našminkate poput filmske dive. I ne samo to, Laza je za vas pripremio sjajne poklone, pomoću kojih ćete moći da kreirate najrazličitije make up look-ove, koji će biti postojani tokom celog dana.

Ovaj Master class koji je namenjen svim damama koje žele da nauče kako da se šminkaju, kao i onima koje žele da umetnost šminkanja postane njihova profesija, bio je povod da sa Lazom popričamo o onome što vas očekuje 3. aprila, ali i o ultimativnim make up trendovima koje ćemo nositi ovog proleća.

Da li ste očekivali ovoliku pompu oko vašeg master class-a koji se bliži?

Iskreno , verovao sam da će reakcije biti pozitivne , ali sam presrećan jer se sve u ovom obimu dešava. Ovo je svakako beauty događaj prvi put organizovan u skladu sa svetskim trendom, kao format koji je planetarno popularan. Za mene, ovo je kruna svega što sam do sada radio, desteogodišnjica saradnje sa Cecom i pre svega rezultat predanog rada i iskustva, velikog odricanja i ulaganja.

Ovo je sigurno najozbiljniji master class na našim prostorima. Da li se sećate trenutka kada ste došli na ideju da to uradite i ko vam je pružio najveću podršku?

U predhodna dva meseca obišao sam region, Minhen, Štutgart, Ljubljanu, Banja Luku, Podgoricu, Zagreb…. Na ovacije koje sam doživeo u Zagrebu pred punom bioskopskom salom, istog trena sam zaželeo da isto dozivim ponovo, ali u Beogradu u mojoj organizaciji. Osoba koja me uvek podržava, je moja kuma, Ilda Šaulić, sa kojom sam uz čašicu razgovora, isplanirao sve do sitnih detalja.

Budući da master class nije namenjen samo profesionalnim šminkerima, šta će to posetioci moći da nauče i zašto bi trebalo da dođu?

Potrudiću se pre svega da iz moje vizure, šminanje koje se smatra zanatom, približim ljudima kao ozbiljnu umetnost, i na kraju fantastičan biznis. Pre svega moja životna i radna filozofija, moji počeci, kao i sve ovo što se sada dešava, uz temeljno predavanje i praktičan detaljan prikaz make upa, biće tema masterclassa. Moj model u Kombank dvorani biće Ceca Ražnatović na moje veliko zadovoljstvo.

Kako si “pomirio” to da ono što ćeš predstaviti bude zanimljivo i profesionalcima i običnim devojkama koje vole šminkanje? 

Profesionaci će imati priliku da demistifikuju moj rad i dobiju inspiraciju. Često pogrešno protumače make up u pokušaju da ga postignu, prave potpunu kontru i kardinalne greške. Ovo je prilika da zaista vide na koji način tretiram lice i ističem crte lica… Devojke koje se ne bave šminkanjem, razmišljaju o ovome kao potencijalnom zanimanju ili samo vole šminku, ovo je idealna prilika da sebi priušte jednodevni mini kurs, za koji inače nemaju priliku. Adekvatan odabir proizvoda, ušteda pri kupovini šminke, kao i brzi trikovi za svakodnevno šminkanje za njih će biti dragoceni. Spremio sam sertifikat  i gift bag za sve posetioce, koji broji preko 15 full size proizvoda koje i ja koristim u praksi, a čija vrednost prelazi cenu karte. 🙂

Koliko će master class trajati?

Odabirom Kombank dvorane, obezbedio sam udobnost, fantastičnu preglednost, kao i savršenu tehničku podršku koja garantuje fantastičan ugođaj. Trajaće 3 sata.

Laza lips su karmini koje žene obožavaju. Imate li nameru da nastavite u tom smeru i koji su naredni koraci?

Svakako, karmini su pronašli put don ptrošača i imamo fenomenalne reakcije. Motivisan sam za dalju proizvodnju, trenutno se odlučuje o narednom proizvodu….

Koje boje i proizvodi će biti ultimativni trend za proleće i leto?

Biće ovo zanimljivo i inspirativno proleće i kada je make up u pitanju. Minimalno šminke, hajlajtera i prirodan izgled imperativ su ove sezone. U odnosu na nedelje mode koje su sada već iza nas, monohromatski izgled svakako. koji podrazumeva istovetnu boju na oku obrazima i usnama, daje specifičan zavodjiv izgled. Za smelije dame, novitet su ajlajneri u jarkim bojama, šljokičaste senke i kao najekstravagantniji segment obrve u bojama, dominiraju plava, zelena i žuta….

Koji savet biste dali mladim ljudima koji sve češće žele da se sele iz Srbije, jer, kako kažu, ovde nemaju perspektiv? Vi ste dokazali suprotno – iz inostranstva ste se vratili u Srbiji i napravili megalomanski uspeh!

Pre svega da razmisle šta zaista vole i žele i da priznaju da li su dali 100% sebe. Bitan je fokus i da zacrtate vaš cilj. Kada bi se osvrtao na okruženje, pesimizam koji vlada, odselio bih se na Mars ili u Mišiju rupu. Ne morate da živite u evropskom gradu da biste živeli u duhu evropskog grada. Priznajte sebi koliko ne znate i nemoj da se stidite da dođete po informaciju. Nažalost, oni kojima je moj savet najpotrebniji, neće doći na master class, sprečiće ih ego. Predpostavljam da pakuju kofere za iseljenje, necemo ih zadržavati. 🙂

I za kraj, otkrijte nam ko će sve od poznatih dama, osim Cece, biti prisutan na master classu, 3. aprila u Kombank dvorani!?

Presrećan sam, jer ću te večeri okupiti najlepše žene sa javne scene… Pored Cece podršku će mi pružiti Ilda Šaulić, Emina Jahović, Milica Todorović, Jelena Tomašević, Anastasija Ražnatović, Marina Tadić, Marina Visković, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Slađa Alegro, Barjaktarević Jadranka, Edita Aradinović, Jana…
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp