Snimanje je počelo! Evo šta sve znamo o drugoj sezoni hit serije “Emily in Paris”

Kreator kultne serije “Sex i grad” Darren Star, ponovo je očarao žensku publiku, kada je na jesen prošle godine, usled pandemije korona virusa, ženama omogućio da bar na kratko otputuje i posete pariške ulice, svojom mini serijom “Emily in Paris”, koja je među pripadnicama lepšeg pola postala potpuni hit.

Kao što znate, zvezda serije je Emili, Amerikanka, koja u Pariz dolazi ubog poslovnog angažmana. Emili se bavi marketingom i serija dobrim delom stavlja fokus na društvene mreže, koje su u današnje vreme uzele maha, ne samo kada je marketing, već i selftracking u pitanju.

Pročitajte: #EmilyinParis vodič kroz Grad svetlosti – Šta posetiti?

Deset epizoda na “Netflix-u” mnogi su pogledali u dahu, a sada je zvanična instagram stranica serije objavila da se glumačka postavka vratila snimanju nove sezone.

Ono što prvo vidimo iz kratke najave druge sezone je pismo agencije “Savoir”, koja Emili obnavlja radnu vizu, što znači da će “pozornica” ove sage i dalje biti Pariz.

Pročitajte: 6 razloga zbog kojih već danas morate odgledati “Emily in Paris”!

Ipak, autor serije kaže, da će nova sezona imati i mali povratak u prošlost, kako bi publika imala priliku da upozna i Emili pre Pariza.

Emili počinje i da uči francuski, kako bi od turiste, postala žitelj Pariza, a kakve je sve avanture očekuju u novoj sezoni, ostaje nam da vidimo.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp