Search
Close this search box.

Evo gde ćete poželeti da otputujete ovog leta

Kada govorimo aktuelnostima naše moderne kulture, uvek se okrećemo Instagramu ili Pinterestu. Ove dve društvene mreže vrve od predivnih slika recepata, dizajna enterijera i svega drugog što možete da zamislite.

Verovatno vas ne iznenađuje to što smo baš tamo pronašli neke od najinspirativnijih destinacija za vaše (i naše) sledeće putovanje. Ovih pet mesta dominiralo je među najpopularnijim objavama. Zgrabite pasoše, jer će želja za putovanjem nakon ovih slika biti ogromna. 🙂

Šarm El Šeik, Egipat 

Ronite sa bocom ili samo sa maskom i sunčajte se u egipatskom gradu – odmaralištu Šarm El Šeiku. Nalazi se između pustinje Sinajskog poluostrva i Crvenog mora. Ovo mesto je savršeno za letnji beg, a i veoma je pogodno za inspirativne Instagram fotke. Bez daha će vas ostaviti i luksuzni hoteli koji su poslednih godina veoma pristupačni.

Tenerife, Kanarska ostrva

Nadomak obale zapadne afrike, Tenerife je jedno od najvećih i najživljih španskih Kanarskih ostrva. Posetite plaže od kojih zastaje dah ili karneval Santa Kruza, čuvenom festivalu na kom obiluju parade, muzika i ples.

O Kanarima smo već pisali, a ovde me možete podsetiti tog teksta!

Kurševel, Francuska

Možda ćete moći da uhvatite i malo skijanja u poodmakloj sezoni, ali Kurševel je takođe poznat po svojim neverovatnim vidikovcima i pogledima na planine. Nakon letnje šetnje, obavezno posetite restoran Le Panoramic, prikazan na slici.

Škotske visije

Ukoliko ste u potrazi za nestvarnim pejzažima koji izgledaju kao da su pozajmljeni iz Hari Poterovih filmova, ne tražite dalje. Samo očaravajuće zelenilo je dovoljno da vam vilica padne.

Rejkjavik, Island

Možda i nije svakidašnji izbor, ali glavni grad ove, umnogome ledene, zemlje ima mnogo toga da ponudi za svakoga ko želi da iskusi i grad i fenomenalnu prirodu!

Ovde možete pročitati još tekstova o najzanimljivijim destinacijama u Srbiji i svetu! Uživajte!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp