Evo kako da budete moderne i jednistvene za malo para!

O tome da je moda, aktuelni trend jednog vremenskog razdoblja već smo vam govorili. Ipak, današnja tema više će se odnositi na to kako da u više ili manje nametnutom modnom kalupu, sami postanete trend.

Uopšte nije loše da vam se dopada nešto što nose svi. Bilo da se radi o čokerima, bluzama sa čipkom, aktuelnim pantalonama sa širokim nogavicama… Logično da će vam se svideti! Pa i vi ste naravno samo žena i to žena od ukusa!

Međutim, zašto da budete samo još jedna trendi devojka ili žena, kada vrlo jednostavno i uz male izmene, možete postati devojka na kojoj će se zustaviti pogled i žena koja diktira trend.

A koji biste vi to trend diktirali?

Danas je toliko uzbudljivih načina da u svoj jednostavan – basic stajling unesete nešto što je svojstveno samo vama, što opisujue vaš karakter i što kao modni komad poseduje moć tek onda kada ga ponese neko poput vas!

Kakve su to sitnice koje će učiniti da vaš stajling jednostavno izgovori na vama: TO sam JA!

Evo nekih saveta za vas:

Ivica i majica majice

Nastale su kao ideja dvojice neverovatnih umetnika i glumaca, Vladimira Nićiforovića i Borisa Kargotića. One su duhovite, stilizovane, ali, pre svega, nose određenu poruku u kojoj se može naći svaki pojedinac. One su prvobitno nastale kao ideja saradnje sa kupcima, pa svako od vas može da osmisli neku rečenicu koja ga opisuje i da zatraži majicu sa tim tekstom, a onda će njihov kreativni tim osmisliti ilustraciju i predložiti vam ih da sami odaberete. Osim majica tu su i duksevi i haljine. Možete poneti bilo šta iz njihovog asortimana, ako se u tome i pronađete i na jedan jako kreativan i duhovit način svetu reći ko ste zapravo vi!

Maskice za telefon sa snažnom porukom

Danas živimo u vremenu kada se bez telefona prosto ne može! Svi se trudimo da ih zaštitimo, a maskice su postale neophodan detalj. Ako već moramo da ih imamo, zašto da onda ne budu trendi? Možete poneti rečenicu koja vas jasno opisuje na svom telefonu ili izraditi kolaž uspomena sa svojim prijateljima, koji će vam svakodnevno biti pri ruci, na poleđini vašeg telefona. Što je najzanimljivije, baš takvu maskicu više niko neće imati!

Personalizovan nakit

Toliko je mogućnosti za vas, da se ovim najsitnijim detaljima izdvojite iz mase. Danas je mnogo mladih umetnika koji radi slikani nakit ili se koristi grafičkim dizajnom.

Ručni rad je takođe nešto u čemu možete prepoznati svoj karakter. Sami možete odabrati reči koje će se naći na nizu sitnih narukvica koje nosite. Privezak na lančiću koji samo za vas ima to neko značenje. Minđuše sa likovima koji vas inspirišu.

Cegeri i novčanici

Oslikani, izvezeni, sašiveni po porudžbini. Sa likovim iz crtaća, snažnom morivišućom porukom ili nekim drugim detaljem koji vas opisuje.

Danas je toliko jednostavno biti uniformisan i neprepoznatljiv, ali očigledno je još jednostavnije doći do ideje kako da se sitnicom jasno izdvojite iz mase! Da ponesete sebe kroz svoj stil! Da objasnite u šta verujete kroz modu! Da svojim sličnim, a ipak jedinstvenim stajlingom kažete svetu: TO SAM SAMO JA! i da kroz tu jednu rečenicu masa pročita ono najbolje što možete da ponudite – vaše šareno u moru crno – belog!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp