Search
Close this search box.

Evo šta je potrebno da biste pronašle idealnog partnera!

Kojoj grupi pripadate? Da li ste devojka koja je u ozbiljnoj vezi ili ona koja jedva čeka da uplovi u ozbiljnu vezu. Tekst je posvećen drugom tipu devojaka, koje brinu gde je i zašto kasni njihov gospodin pravi. Ukoliko i vas ponekad obuzmu ova osećanja, ne brinite – sasvim je opravdano i razumljivo zašto ste još uvek slobodne.

Donosimo vam nekoliko osobina koje je poželjno da imate dok ste slobodne, a Boga mi i kasnije…

Strpljenje. Potrebno vam je vreme, upravo zbog ožiljaka iz prošlosti. Iz tog razloga ne otvarate vaša emotivna vrata svakome, i držite vaše srce zaključano. Nije lako prepustiti se nekome. Budite mudre. Ne pristajte na manje od onoga što želite i što i vi možete da pružite. Ne ulazite u vezu sa bilo kim samo da biste imale dečka. Polako. Doći će pravi u pravo vreme. 

Lagali su vas, lagale ste ih? Izdale ste, bile ste izdane, možda čak i prevarene? Fali vam samopouzdanja? Nije ni čudo jer ste već navikle na prazna obećanja i pitanja bez odgovora… Biće tako dok ne naleti onaj pravi, koji je dostojan toga da dobije premiju – ključ vašeg srca! Držite širom otvorene oči i zaštitite vaše srce. Momci, ništa lično!

Kada ste u vezi trudite se i zajedno sa vašim partnerom radite na odnosu. Nama, nežnijem polu, potrebno je  da osetimo da se jači pol trudi oko nas. Potrebno nam je da nam pokažu da ne idu nigde, da su uvek tu i da možemo da računamo na njih. Ponekad je dovoljno da u teškim trenucima čujemo od svog dragog da će biti sve u redu. Volimo da budemo zaštićene i koja tome može odeleti?

Jaka ste i nezavisna žena. Iz tog razloga potpuno je razumljivo zašto ne želite biti sa bilo kim. Ni ne treba! Znate kako da se brinete o sebi i to najčešće iz razloga jer ste same morale podizati delove slomljenog srca i spajale deo po deo.

Insistiraš na slobodi u vezi! Kada stupate u emotivni odnos ne zahtevate od partnera da se viđate svaki dan i čujete svaki sekund. Smatraš da vam oboma treba svoje vreme i individualni hobiji. Jedino što zahtevate jeste poštovanje, lojalnost i otvorenu komunikaciju! Vodite se time: “Poštuj moje vreme, i ja ću tvoje” .

Dajete sebe u celosti. I najgore i najbolje. Naravno, trudite se da date najbolje od sebe, ali ne može uvek biti tako, jer postoje i loši dani… I tada se jednako voli kao i u najlepšim trenucima. Ima li šta slađe kada vam, dok ste bolesni sa crvenim nosićem i kijavicom, dečko pravi čaj, brine o vama i ušuška vas? Ništa!

Znamo da samoća često ume da bude dosadna, ali imajte strpljenja! Ukoliko nađete osobu koja vas ponosno drži za ruku, ne laže vas, pokazuje vam da joj je stalo do vas, onda joj vi uzvratite istom merom i čuvajte je. Nemojte gubiti nadu, jer kao što stara izreka kaže: “Nada je najvažnija hrana ljubavi.”

Pre nego što naiđe gospodin pravi, kliknite ovde i podsetite se Zašto je fantastično biti single!

Obavezno pazite da ne napravite greške koje pravi skoro svaka slobodna devojka. Kliknite ovde i saznajte koje su!

Za još zanimljivih tekstova o ovoj temi, kliknite ovde!

Milica Stanojević

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp