Frizure iz devedesetih koje su ponovo u modi!

Od braon karmina do flanela, devedesete su doživele svoj povratak na velika vrata kada je reč o našim modnim i makeup izborima. Zato ne bi trebalo da nas čudi što su mnoge frizure koje viđamo na crvenim tepisima u poslednje vreme inspiraciju potražile upravo u toj deceniji.

Mi vam predstavljamo naše omiljene trendove koji su se vratili lepši nego ikad!

Polupodignuta kosa

Želite da sklonite kosu sa lica, ali ste umorni od klasičnog repa? Uzmite nekoliko pramenova od napred i zakačite ih pozadi ili ih uvijte u fanki punđicu na vrhu glave.

Razdeljak na sredini

Nakon godina i godina razdeljaka sa strane, lepo je videti da se razdeljak na sredini vratio. Uz valovite pramenove (nasuprot ravnoj kosi) vaš izgled će zasigurno biti moderan.

Pramenovi sa strane

Sećate se kako nijedan izgled nije bio kompletan bez izvlačenja tačno dva pramenova kose napred? Bez sumnje, to jeste izgledalo presmešno, ali dodajte još nekoliko pramičaka i sada već izgleda ,,umetnički neobavezno“.

Mini pletenice

Ključ za najbolju varijantu ovog izgleda je da se držite jedne pletenice (eventualno dve) i da ostatak kose izgleda jednostavno. Gledajte na njih kao na dodatak vašem stilu, a ne kao na stil za sebe.

Riblja kost

Poigrajte se sa teksturom kao što je devojka na slici to učinila. Ponavljamo, nije poenta da vam kosa bude zalizana i slepljena, već da to izgleda opuštenije.

Dodaci za kosu

Šnalice sa krilima leptira i perlice su možda malo previše, ali uglađene metalik šnale i suptilno ukrašene ukosnice mogu obogatiti i najjednostavniji rep ili punđu. Budite kreativne!

Kosa prebačena na stranu

Govorimo baš o tom laganom pokretu koji većina nas ima, kada prednji deo kose nehajno ,,bacimo“ na drugu stranu. Uz opuštene talase u kosi, slobodno nastavite to da radite i izgledaćete zanosno.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp