Search
Close this search box.

Garderoba koja nikada ne izlazi iz mode

Fenomen za kojim ludi gotovo svaka žena na svetu je moda! U najširem mogućem značenju, moda je shvaćena kao stil koji preovladava u datom trenutku i može se preslikati na skoro sve životne segmente, počev od knjiga koje čitate, garderobe koju nosite, pa sve do načina kuvanja. 

Ipak, najrasprostranjenije područje fenomena mode je estetika. Sve ono što jednu ženu čini dopadljivom “na oko” čini aktuelne trendove u svetu mode! Počev od boje kose, načina konturisanja lica, aktuelnih boja i krojeva, moda je ono što nam se nameće tržištem i životom u potrošačkom društvu.

Ali, da li je moda samo to?

21. vek skoro da od žene zahteva da bude moderna, to se danas jednostavno podrazumeva. Moderna žena je jednostavno must have! Međutim, ko je zapravo moderna žena?

Moderna žena je samosvesna, hrabra, osvešćena i jedinstvena. Moderna žena je ona koja se ne stapa u kalupe, bez obzira na sve! Jednostavno je, pravilo je samo jedno: Ne smeš pratiti trend, moraš biti trend. 

U moru čudnih i pomalo zastrašujućih trendova, pojedine žene neretko se osećaju zbunjeno i izgubljeno. Zbog toga je najvažnije da se, pre svega, žena karakterno spozna. Da sama zna šta hoće i voli i da li joj više prija ženstven ili boyfriend stil!

U svakom slučaju, mi smatramo da postoji nekoliko klasičnih komada, koji su uvek u modi i koji se bez obzira na sve mogu dalje nadograditi u smeru stila koji odgovara karakteru svake od nas! 

Mala crna haljina!

Modni fenomen koji je na velika vrata donela upravo Koko Šanel, odredio je modu u smeru koji je do danas ostao nepogrešiv! Mala crna haljina svaku ženu učiniće samopouzdanom, elegantnom, zavodljivom i dostojanstvenom. Istaći će figuru, prekriti nedostatke i izmamiti poglede!

Ukoliko još uvek tragate za komadima u kojima ćete zablistati ovog leta, kliknite ovde! Spremili smo za vas sve one u kojima ćete se osećati udobno, lepo i ženstveno, čak i na 40 stepeni!

Salonke!

Osim što su veoma seksi i pokazuju odvažnost, cipele su odraz karaktera. Iz njih se najbolje može pročitati kakva je žena koja je ušetala u prostoriju i zato ih birajte pažljivo!

Ako vam teško pada da izaberete savršeno udobne cipele na štiklu, kliknite ovde i pročitajte naše savete. Sigurni smo da će vam biti od koristi!

Sako!

Strukirani sako svaku ženu čini nijansu ozbiljnijom, otvara joj širom vrata, a pre svega otkriva njeno držanje, što je najupečatljivija stvar, u pojavi jedne dame! Boja takođe može govoriti mnogo o njenoj smelosti i karakteru, tako da je sako nezaobilazni komad u stvaranju odevne baze, svake moderne žene.

Iako vam se čini da često nemate šta da obučete i da vam u garderoberu nedostaje još jedan odevni komad, verujte nam na reč da postoje stvari koje morate baciti odmah! Kliknite ovde i pogledajte o kojoj garderobi je reč!

Parfem! 

Nota parfema koju nosite je pokazatelj onog što nosimo u sebi. Čak iako se odlučujete za nekoliko mirisa, svaka žena bi trebalo da poseduje onaj po kojem je upečatljiva, onaj po kome se prepoznaje i koji nikada ne bi zamenila! Onaj po kojem vas pamte čak i oni koji su vas samo jednom videli!

Svoj idealan parfem možete odabrati i na osnovu horoskopskog znaka. Pogledate ovde predloge našeg astrologa!

Punđa!

Od sportske do elegantne, ova frizura omogućava nam da se pokažemo u svakoj prilici. Ipak, niska, baletska punđa je ona koja nikada neće izaći iz mode i svaki stajling upotpuniće na pravi način.

Osim punđe, možete dodatno eksperimentisati sa kosom. Kliknite ovde i pogledajte naše predloge! 

Biseri!

Ma koliko se trendovi iz sezone u sezonu menjaju, ono što oslikava modernu ženu sa stavom i stilom jesu biseri koji će dodatno istaći njenu golu ključnu kost. Od njih nikad ne smemo otići, a ukoliko odemo moramo im se vratiti – kad tad!

Ovde pročitajte koji su to aksesoari zauvek moderni, a proslavile su ih javne lilčnosti!

Na navedenu bazu, može se nadograditi svaka od nas. Svi ovi komadi mogu postati boho, hipi, trendi, bejzik, ili bilo šta što je moderno. Samo ukoliko poštuje sebe iznutra, žena će postati atrakcija spolja, bez obzira da li u kosi ima venčić cveća ili nosi martinke.

Moda je u nama, a ne izvan nas. Sve što vi zaista jeste to se vidi! Ne skrivajte se, budite smeli i ne marite mnogo za ono što je trenutno aktuelno – vi postanite trend za sebe!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp