Search
Close this search box.

Hair aksesoar iz 90-ih vodeći je modni trend ovog leta!

Aksesoari za kosu oduvek su na vrhu liste omiljenih modnih aksesoara, jer za svega nekoliko minuta daju našoj kosi besprekoran izgled, čak i onda kada imamo bad hair day, a uz to i najjednostavniju odevnu kombinaciju podižu na level up.

Ove sezone najzastupljeniji hair aksesoar doživeo je svoj drugi veliki povrazak iz 90-ih. Reč je naravno o upečatljivim rajfovima za kosu, koji su svoj prvi veliki come basck doživeli zajedno sa kariranim suknjama koje je nosila Blair Waldorf u mnogima omiljenoj seriji Gossip girl. Ubrzo zatim, pali su u zaborav, ali još tokom ove zime, mogli ste da primetite da su glomazni rajfovi doživeli svoj drugi povratak, pa su ovog leta omiljeni modni dodatak gotovo svih it devojaka.

Svoj prvi uspon ove trake doživele su dvadesetih godina prošlog veka, a sa uživanjem ih je nosila Coco Chanel, kao i mnoge druge holivudske zvezde tog vremena, a danas je njihov povratak inicirala upravo Pradina modna kolekcija za proleće/leto 2019.

Rajfovi za kosu, zajedno sa popularnim ukosnicama, ove godine su savršena instant pomoć za ukrađavanje kose, koja će svaku odevnu kombinaciju učiniti zapaženijom.

Ovakvi hair aksesoari daće neobičnu chic notu, vašem casual outfitu, dok će onaj prefinjeni outfit namenjen za večernji izlazak, ili neku posebnu priliku, začiniti dozom luksuza.

Posebno su praktični onih dana, kada vam je zaista potrebna frizura, ali nemate vremena da je napravite. Sve što treba da uradite je da stilizujete kosu, bilo da želite lokne ili ravnu kosu, a onda je samo ukrasite glomaznim rajfom, koji savršeno odgovara vašoj odevnoj kombinaciji i izgledaćete neodoljivo.

Pored toga što su savršen modni aksesoar, ovi rajfovi su spas tokom bad hair dana, pa obavezno nabavite barem jedan komad, naravno, ukoliko su oni vaša šoljica čaja, kada su najnoviji modni trendovi u pitanju!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp