Hair aksesoari – Spas za bad hair day!

Hair aksesoari su apsolutni hit već nekoliko sezona u nazad, a pored toga što svaku ftizuru pretvore u savršenu u svega par poteza i što svakom look-u daju dozu elegancije, mnoge od nas oduševljene su trendom ukrasa za kosu, jer su jednostavan spas onih dana kada naša kosa jednostavno ne sluša i ne izgleda lepo, ma šta mi pokušali.

Sudeći po Instagram fotkama, trendi devojaka, primetili smo da su hair aksesoari savršen dodatak outfitima, kojima daju neku posebnu, prefinjenu i ženstvenu notu. Zato smo za vas odabrali top 3 hair aksesoara za ovu sezonu, koje možete nabaviti u high street radnjama i na fashion način zauzdati vašu kosu, ali i dopuniti vaš outfit.

Glamurozni rajfovi

Predimenzionirani rajfovi, koji podsećaju na krunu savršen su dodatak vašoj ravnoj kosi, kada želite da postignete glamurozan i prefinjen look, dok su suptilni rajfovi sa perlama, savršen dodatak romantičnim i boho punđama.

Reč je o hair aksesoaru koji će u samo jednom potezu učiniti da se osećate, ali i izgledate kao princeza.

Chic ukosnice

Svima su nam dobro poznati oni dani, kada nas kosa apsolutno ne sluša, a pramenovi lete na sve strane, bez ikakvog reda i smisla. U takvim trenucima ukosnice su spas, a posebno one chic verzije ukosnice, sa detaljima od kristala, cirkona i bisera.

Reč je o sitnom detalju koji će podići svaki casual outfit i učiniti da izgledate chic, čak i sa minimumom uloženog truda.

Scrunchie iz 80-ih

Scrunchie gumice su doživele come back iz 80-ih i savršen su svilenkasti detalj, koji će svaku opuštenu i jednostavnu frizuru pretvoriti u njenu elegantniju varijantu. Ova dopadljiva, svilenkasta gumica, savršeno se kombinuje sa pletivom, kaputima, decentnim nakitom i nežnom šminkom, a začiniće vaš look od najjednostavnijeg, do onog za sasvim posebnu priliku.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp