Search
Close this search box.

Hit boje koje ćemo nositi ove godine!

Stručnjaci sa instituta Pantone objavili su 16 boja koje će biti apsolutni hit u 2020. godini, a među njima se nalazi čak 12 vibrantnih boja, koje prizivaju proleće i sunčane dane. Modne prognoze kažu da će se pored boje godine, klasično plave, nositi i jarko crveni, žuti i narandžasti komadi.

https://www.instagram.com/p/B74P97sIDzw/

Još jedan boja koja će nam svima biti prolećni favorit je boja šafrana, koja se savršeno kombinuje sa izbledelim jeansom, koji će definitivno biti naš prvi izbor kada je nijansa farmerica u pitanju.

Zelena i narandažsta su boje koje će podjednako dominirati i letnjim i zimskim outfitima, a posebno će biti popularne kada su modni detalji u pitanju.

https://www.instagram.com/p/B24Z658g9bn/

Kada su nešto svedenije boje u pitanju, imali smo priliku da tokom Pariske nedelje mode vidimo, kako su crna i bela na samom tronu ove sezone, a njihovom svedenom četvercu pridružiće se i kaki boja pepela, koje ćemo pretežno videti u svedenim jesenjim outfitima.

https://www.instagram.com/p/B7oKd9wBU3I/

Kako je 2020. godina jarkih boja, pozivamo vas da se zabavite i svetu date jednu razigranu i smelu verziju sebe, osim što ćete izaći iz zone komfora, imaćete više samopouzdanja i osećaćete se sjajno u svojoj koži.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp