Astro činjenice: Pripadnici ovih horoskopskih znakova ostaju u dobrom odnosu sa bivšima

horoskopski znakovi

Postoje ljudi koji kraj veze prihvataju kao završetak jednog životnog poglavlja. Ako kraj veze nije bio turbulentan, pripadnici pojedinih znakova Zodijaka smatraju da je sasvim uredu ostati prijatelj sa bivšim partnerom.

Pročitajte: Astro činjenice: Ovi horoskopski znakovi su nepoverljivi prema drugima

#Devica

Device su poznate po tome što gotovo nakon svakog raskida teže da održe odnos sa bivšim partnerom. Bilo da je reč o povremenom slanju poruka, ili intenzivnom druženju, važno im je da se taj kontakt ne prekine.

Device zapravo imaju sposbnost da tačno uvide kada je trenutak za prekid veze, a uz odlične diplomatske veštine, njihov raskid često može da bude bezbolan, pa ostavljaju prostora za prijateljski odnos nakon kraja ljubavi.

#Strelac

Strelčevima je veoma važno da kroz raskid prođu što bezbolnije. Kakav god raskid bio, dinamična priroda Strelčevima omogućava da se fokusiraju na druge životne segmente, te da razmišljanje o bivšoj ljubavi ostave po strani. Uz to, retko su u dugim vezama, te njihovi odnosi pre raskida retko dožive dubinu koja bi ih povredila.

Strelčevi teže da sa bivšima zadrže prijateljski odnos, a omiljeni tip prijateljstva nakon raskida im je ono s povlasticama.

Pročitajte: Astro činjenice: Ovi horoskopski znaci su kraljevi dobre organizacije

#Vodolija

Vodolijama je važno da održavaju veze sa svima koje su u nekom momentu pustili u svoj život. Vodolije će se uvek truditi da u svoj društveni život uključe i svoje bivše, da prate njihova emocionalna stanja i da im se nađu u svakoj prilici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp