Search
Close this search box.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih

Da se ne lažemo – svaka od nas mašta o dijamantskom prstenu i savršenoj veridbi, roleksu i torbi koju viđa samo na Instagramu. Ipak, ako su svi ovi pokloni za Dan zaljubljenih daleko od nas hiljadama milja, ne znači da svom partneru ne treba da kupimo poklon. Ne, nije kliše. Slažemo se da ljubav treba da se slavi svakoga dana, a ne samo 14. februara, ali insistiramo na tome da se slavi i tada. I svakog dana. Poljubac i zagrljaj jesu najvažniji, ali i pokloni dobro dođu.

Evo liste najomiljenijih darova koji će oduševiti baš svakog:

ruze

Cveće – Nema ništa lepše od mirisa svežeg cveća. Buket ruža nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom, ali dobra ideja mogao bi biti i kaktus ili bambus.  Saksijsko cveće ostaje duže i svaki put kada ga zalijete, setićete se svog dragog.

REEH401AJS

Kućni ljubimac – Ovo je neka vrsta veze za ceo život. Bilo da je kornjača, hrčak ili pas, malo slatko živo biće učiniće da vam ovaj dan ljubavi zauvek ostane u sećanju.

IRKO1IWWNJ

Knjiga – Ovo je neživi pandan cveću i životinjama. Knjige će večno ostati deo vaše biblioteke, a uz romantičnu posvetu, doživećete nalet emocija svaki put kada je uzmete u ruke.

nakit

Nakit – Bilo da je Pandora privezak ili ručno pletena narukvica, nakit je savršen komad koji će oduševiti svaku damu.

_TW_5701-Edit

Čarape – Pre nekoliko nedelja predstavili smo vam Socks from heaven čarape, a upravo njih jednostavno moramo da stavimo na listu savršenih poklona. Ana Aleksandrov kreirala je posebnu kolekciju za Dan zaljubljenih, tako da sa ovim modnim detaljem sigurno nećete pogrešiti.

Preview of “Figure Drawing_061909_0035.jpg” copy

Kurs – Edukacija je neizbežan i neprekidan proces u životu svakog mladog i uspešnog čoveka. Vaša idelana polovina oduševiće se ako joj uplatite kurs koji je dugo želela. Osluškujte pažljivo koja su njena interesovanja, a izbor je veliki – od grnčarije do reikija.

masaza

Masaža – Dan za relaksaciju neophodan je svima. Masaža ima mnogobrojna blagotvorna dejstva, koja nam dugo ostaju u pamćenju, a ugodna su i za naše zdravlje. Probajte couple massage, tajlandsku ili masažu u četiri ruke. Izbor je neograničen.

Palic lake Serbia 2

Putovanje – Ovo je svakako najbolji način da provedete vikend i slobodne dane koji se spajaju sa Danom zaljubljenih. Beč, Bukurešt, Pariz, Palić ili Avala – ovoga puta nije važno gde, nego sa kim!

majice

Majica – Unikatna majica čiji ste dizajn sami kreirali može biti savršen poklon. Košta svega nekoliko hiljada dinara, ali značajnije od toga je da ste se potrudili i pokazali svoju kreativnost, koja vam, sigurne smo, ne manjka.

pozoriste-na-terazijama1

Karte za pozorište – Ovo može biti sjajna alternativa, ako su vam dosadile večere. Pogledajte predstavu koja će vas oraspoložiti, a mi vam preporučujemo komad Neki to vole vruće u Pozorištu na Terazijama. Priznaćete da tematika sasvim odgovara prazniku. 🙂

P.S. Veoma je važno da se potrudite oko posvete i da dar, ma koliko vredan bio, upakujete što je lepše moguće. Napišite emotivno pismo ili barem posvetu svojoj idealnoj polovini i još jednom joj dajte do znanja koliko vam znači. Baloni punjeni helijumom i omiljene čokoladice uvek su dobar izbor. Svemu tome dodajte strasne poljupce i čvrste zagrljaje i budite sigurni da ćete se ovog dana uvek sećati sa osmehom na licu.

Volite se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp