Search
Close this search box.

Idealna šminka za hladne dane

Prirodni izgled, orijentalni ili klasični… Sve je dozvoljeno i sve su kombinacije poželjne, a izbor će zavisiti od toga šta više ide uz vaš oblik lica i o kakvoj se prilici radi. Makeup ideje za zimu pozdravljaju sve navedene varijante, koje će se razlikovati u boji senke i načinu šminkanja.

Zimu možete dočekati s prirodnim izgledom, koji će se sastojati od senki neutralnih boja, kao i ruža za usne. Odabir boje će najviše zavisiti od toga kakvu boju očiju imate, a ukoliko želite da igrate na sigurno, nećete pogrešiti ako se odlučite za jednu od smeđih nijansi, koja će savršeno odgovarati kako za dnevnu tako i za večernju šminku.

Dnevna šminka se najbolje slaže s neutralnim bojama, pa nakon što ravnomerno nanesete puder na lice, pazeći da se ne vide prelazi, odaberite korektor sa kojim ćete sakriti eventualne podočnjake i bubuljice.

natural

Nakon što ste rešili podlogu, vreme je da istaknete svoje oči. Budući da se radi o prirodnom izgledu, bilo bi najbolje ukrasiti oči uz pomoć jedne do dve nijanse smeđe, roze ili zlatne boje. Na početak treba staviti svetliju nijansu, dok će se na kraju nalaziti tamnija boja.

Šminkanje očiju završite maskarom crne boje, radi boljeg kontrasta. Za usne rezervišite sjaj, a rumenilo neka bude nežno roze boje ili boje breskve.

Jelena Perkunić obezbedila je popust za sve naše čitateljke za šminkanje, ali i za školu šminkanja! U toku je upis nove generacije. Javite nam se radi preuzimanja vaučera.

IMG_7640-683x1024-1

Jelena Perkunić, profesionalni šminker, rođena je 1987. godine, a profesionalnu karijeru započinje 2008. Mlada, ambiciozna i željna novih saznanja, interesovanje za modu, film i šminku pokazuje još u osnovnoj školi. Obrazovanje stiče kod najpriznatijih šminkera u Srbiji, praksu radom na stvaranju TV programa u producentskoj kući ProVision, dok svoje znanje, umeće i profesionalizam dokazuje radom na televiziji Pink. Vlasnica je makeup studija u centru Beograda, na Vračaru, osobenog po pozitivnoj vibraciji koju prenosi kako na polaznike kursa šminkanja koji organizuje, tako i na afirmisane javne ličnosti iz sveta mode i muzike.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp